Life&style
Premijer Andrej Plenković i supruga Ana postali su roditelji po treći put

Premijer Andrej Plenković i supruga Ana postali su roditelji po treći put, evo koje su ime odabrali za sina

  • Supružnici Plenković postali su ponosni roditelji po treći put, a porod je prošao u najboljem redu
  • Par već ima dvoje djece, sina Marija i kćer Milu, a sinu su odlučili nadjenuti ime Ivan
  • Istu večer premijer je došao vidjeti ženu i sina u Petrovoj bolnici

Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković postali su roditelji po treći put. U obitelj Plenković prinova je stigla sinoć, a sretne vijesti potvrdio je glasnogovornik Vlade. "Večeras se u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodio Ivan Plenković. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji", rekao je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Možda vas zanima Prinova u premijerovoj obitelji! Andrej Plenković po treći put postaje otac Rubrika Stars Stars

Treće dijete supruga premijera Andreja Plenkovića rodila je u Petrovoj bolnici, gdje je 2017. godine rodila i kćerkicu Milu. Iste večeri Plenković je otišao vidjeti novorođenog sina i suprugu, a 24sata donosi ekskluzivne fotografije posjeta premijera bolnici. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković već su roditelji dvoje djece 4-godišnje djevojčice Mile i 7-godišnjeg dječaka Marija, a za treće su dijete su odabrali ime, Ivan. Supružnici Plenković nisu unaprijed otkrivali ime, a nagađalo se da bi treće dijete moglo dobiti ime Ivan po bratu Ane Plenković. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Da obitelj Plenković očekuje treće dijete, u javnosti se doznalo početkom veljače, kad su informaciju službeno potvrdili iz ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković u braku su gotovo osam godina. Premijerova supruga Ana rijetko se pojavljuje u javnosti, a obitelj Plenković na okupu se pred medijima tek ponekad može vidjeti na važnim javnim događanjima. Maleni Ivan, donio je veliko veselje obitelji, koja će 8. travnja proslaviti i rođendan premijera Plenkovića.

Možda vas zanima Djevojčice i dalje odgajaju da budu mile i tihe. Što bi bilo da se žena razgovara kao Plenković ili Milanović? Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
Photo: Pixsell/Igor Kralj

Komentari 0