Stars

Fani Stipković pronašla ljubav - u vezi je s legendarnim nogometašem Real Madrida

  • Fani Stipković u vezi je, kako pišu španjolski mediji, s bivšom zvijezdom Real Madrida, Fernandom Hierrom
  • Zajedno su viđeni u nekoliko restorana, ali i na Davis kupu
  • Božićne blagdane su 39-godišnja Fani i 53-godišnji Fernando proveli u društvu njegovog sina iz prvog braka

Fani Stipković u Španjolskoj je pronašla posao, a sada, čini se, i ljubav. 

Španjolski mediji objavili su da je sportska novinarka u vezi s proslavljenim nogometašem Real Madrida i nekadašnjim izbornikom Furije, Fernandom Hierrom.

Da između njih postoji nešto više od poznanstva dalo se zaključiti još prošle godine kad su krajem listopada objavljene njihove zajedničke fotografije.

Možda vas zanima Naša voditeljica objavila je sliku iz djetinjstva, prepoznaješ li o kome se radi? Rubrika Stars Stars

Fani u Madridu živi već godinama, a tamošnjoj je javnosti poznata kao atraktivna novinarka zelenih očiju i atletske građe. S 53-godišnjim Fernandom viđena je nekoliko puta u restoranima u glavnome gradu Španjolske, a s njima su bili i prijatelji iz Hrvatske. Osim toga, zajedno su gledali i teniske mečeve Davis kupa, i to u VIP loži.

Možda vas zanima Borba kupaćim kostimima: Domaće ljepotice se hvale bikini tijelima Miss7 miss7

Poznati španjolski časopis Hola! Fani opisuje kao "spektakularnu novinarku s kojom Fernando dijeli ljubav prema sportu i koja je intervjuirala međunarodne zvijezde". "Hrvatica prodornih zelenih očiju živi u Španjolskoj gdje kombinira posao s treninzima, putovanjima i druženju s prijateljicama, poput Lorene Van Heerde", pisali su.

Božićne blagdane su 39-godišnja Fani, Fernando i njegov 29-godišnji sin Álvaro Ruiz proveli zajedno, a novinarka je fotografije objavila na društvenim mrežama putem Instagram storyja.

Nekadašnji izbornik svoj je privatni život oduvijek držao za sebe. Mediji ga ne zaobilaze, osobito otkad se 2019. godine rastao od Sonie Ruiz s kojim, osim Alvara, ima i kći Claudiju.

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0