Stars

Nova djevojka Brada Pitta nije uvijek živjela u luksuzu, evo tko je Nicole Poturalski

  • Nova odabranica Brada Pitta je njemačka manekenka poljskog podrijetla Nicole Poturalski, a čini se kako par svoju vezu uspješno od javnosti skriva već devet mjeseci
  • Zajedno su viđeni krajem prošle godine na koncertu Kanyea Westa, no malo tko je posumnjao da su 56-godišnji glumac i 27-godišnja manekenka u vezi
  • Nicola je majka sedmogodišnjeg sina, a veze sa starijim muškarcima nisu joj nepoznanica budući da je njezin prvi suprug od nje stariji čak 40 godina

Vijest o tome da poznati američki glumac Brad Pitt ima djevojku poput bljeska se prenijela svjetskim medijima. Na razočaranje mnogih, ne radi se o njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston, već njemačkoj manekenki Nicole Poturalski. Par je zajedno viđen u zračnoj luci Le Castellet u blizini Marseillesa te se pretpostavlja da su u Francuskoj bili na zajedničkom odmoru (i to upravo u dvorcu u kojem se glumac svojevremeno oženio Angelinom Jolie).

Možda vas zanima Hm, nešto je jako čudno s izgledom Brada Pitta i njegovim ženama. Pogledaj što on zapravo radi Rubrika Life&style Life&style

Premda su Brada u međuvremenu povezivali s drugim kolegicama glumicama, čini se kako je s 27-godišnjom Njemicom u vezi duže nego što se to isprva smatralo. Naime, u medijima su se pojavile fotografije koje jasno pokazuju kako su još prije devet mjeseci zajedno bili na koncertu Kanyea Westa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐥🐥

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Možda vas zanima 4 top jesenska trenda za kosu - koji bi najradije vidjela na sebi? Rubrika Beauty Beauty

Baš kao Heidi Klum

Bradova 29 godina mlađa odabranica rođena je i odrasla u rudarskom gradiću Bergkamenu u radničkoj obitelji poljskog podrijetla. Prema pisanjima Daily Maila, njezini prijatelji iz djetinjstva svjedoče da je kao djevojčica bila vrlo sramežljiva, no sanjala je o tome da postane "nova Heidi Klum".

Želja joj se ostvarila kada su je na izletu u pariški Disneyland prepoznali modni skauti. Ova 177 centimetara visoka brineta prodornih plavih očiju u međuvremenu je krasila nekoliko naslovnica svjetski poznatih magazina te nosila revije nekih od najpoznatijih modni brendova. U svijetu modelinga poznata je i po imenom Nico Mary, a zahvaljujući manekenskoj karijeri tečno govori pet jezika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trying to start my Monday cozy with @ohpolly and dreaming about my vacay #forgirlsbygirls

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Možda vas zanima Želiš prodati odjeću koju ne nosiš? Onda trebaš znati ovo Rubrika Moda Moda

Iza nje je jedan brak

Mary je zapravo prezime njezinog prvog supruga Ronalda kojeg je upoznala kada se kao 19-godišnjakinja odselila je u Berlin, koji i danas smatra svojim domom. Doima se kako Nicole ne smeta velika razlika u godinama u odnosu na njezine partnere budući da je njezin prvi suprug od nje stariji čak četrdeset godina. Brak nažalost nije potrajao, no par je u njemu dobio danas sedmogodišnjeg sina Emila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can achieve anything, be proud, be strong but most important BE NICE🤍🤍 #mini

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Bez komentara

Premda o njezinom ljubavnom životu bruje svjetski mediji, manekenka nije željela javno komentirati iznesene navode. A izgleda kako zavjet šutnje vlada i kod članova njezine obitelji pa je tako njezin djed njemačkim medijima kazao "Rado pričam o svojoj unuci, ali što se ove teme tiče nemam komentara".

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0