Life&style

Hm, nešto je jako čudno s izgledom Brada Pitta i njegovim ženama. Pogledaj što on zapravo radi

  • Probuđen medijski interes za Brada Pitta aktivirao je teoriju koja je 2018. godine rasplamsala društvene mreže
  • Prema njoj popularni glumac voli izgledati poput svojih djevojaka te je sklon promjenama frizure, oblačenja, ali i interesa
  • U nastavku ti donosimo fotografije njegovih bivših ljubavi te se sama možeš uvjeriti u to drži li ova teorija vodu

Brad Pitt i Jennifer Aniston posljednjih dana ne silaze s naslovnica, a pobornici tima "Brad i Jen" ne posustaju u potrazi za dokazima kojima će potvrditi da postoji neka tajna veza između bivših supružnika. U potrazi za argumentima kontaktirani su i stručnjaci za govor tijela, a fanovi para su znakovitim uzeli i podatak da je Jenina prijateljica Courtney Cox lajkala niz objava koje tematiziraju njihovo pomirenje te vjeruju kako je i ona na njihovoj strani. 

Sada je ponovno na površinu isplivala teorija prema kojoj Brad voli izgledati kao njegove djevojke. Primijetili su kako bivši par OPET ima istu boju kose - svijetlo smeđu kosu prošaranu zlaćanim pramenovima te je to bio još jedan od pomalo neobičnih dokaza koje koriste u promoviranju ljubavne pomirbe.

Možda vas zanima Ovih 12 jednostavnih pravila za uspješan brak trebali bi slijediti svi koji žele sreću i sklad Rubrika Love&Sex Love&Sex

Izgleda li Brad doista kao njegove djevojke?

Izvor ove pomalo neobične teorije je novinski članak nazvan "Brad voli izgledati kao njegove djevojke" koji je izdan u britanskim dnevnim novinama Daily Express.  No, ova teorija se rasplamsala tek 2018. godine kada je korisnica Sarah McGongall objavila fotografiju tog članka te pokrenula čitavu lavinu reakcija na društvenim mrežama.

 

No, nije Brad s djevojkama mijenjao samo frizure, već i stil odijevanja, interese te način komunikacije s javnošću. Ne vjeruješ? Odlučile smo zaviriti u arhivu i donijeti ti fotografije koje pokazuju njegovu transformaciju od  indie i ultimativnog dečka 90-ih, preko opuštenog frajera s početka 2000-ih pa sve do obiteljskog muškarca koji čini dio najslavnijeg para na svijetu.

Možda vas zanima Sasvim otvoreno: Muškarci su otkrili zbog čega su gorko požalili prekid veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Juliette Lewis (1989. – 1993.)

Kao 27-godišnjak je započeo vezu s deset godina mlađom kolegicom Juliette Lewis. Par je zajedno proveo četiri godine te su slovili za "indie" par i gajili su vrlo sličan opušteni mladenački stil, a frizura s razdjeljkom nasred čela oboje su nosili.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Ležernu, prema natrag začešljanu frizuru s razdjeljkom nosio je kad je bio u vezi s Juliette Lewis. I ona je nosila istu frizuru

Gwyneth Paltrow (1995. - 1997.)

S glumicom Gwyneth Paltrow upoznao se snimanju filma "Sedam" te su 1995. godine započeli dvogodišnju vezu i slovili za ultimativni par 90-ih. Brad ju je svojevremeno nazvao ljubavlju svoga života, a Gwyneth je priznala kako im je veza propala jer je bila premlada. Zanimljivo, bila je jedina od Bradovih bivših ljubavi koja se odlučila komentirati ovu teoriju te je na Instagramu napisala: "Možda smo sve mi ipak željele izgledati kao Brad Pitt". 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Godina je 1995. A Brad i Gwyneth utjelovljenje su modernog Hollywooda.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Na fotografijama iz 1997. godine stječe se dojam da liče kao "jaje jajetu".

Jennifer Aniston (1998. - 2005.)

Svoju prvu suprugu Brad je upoznao na spoju na slijepo 1998. godine, a fotografije nastale tijekom godina braka svjedoče kako se doima da je sa Jennifer rado posjećivao frizera. Od zlaćanih pramenova sve do medenih nijansi, lako je za povjerovati kako je slušao suprugine savjete o izgledu kose. U to vrijeme Jen i Brad bili su hollywoodski zlatni par te su se družili sa zvijezdama s vrha A liste. Također, u istom razdoblju slovio je za Najsexy muškarca na svijetu, a u toj tituli je itekako uživao.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Ni osmijeh ni zlatni pramenovi nisu izostali te 2000-te godine.

 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Zlatni Hollywoodski par usklađenih frizura na crvenom tepihu 2002. godine.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Usklađena pojava te 2004. godine nije otkrivala krizu u braku.

Možda vas zanima 7 najčešćih razloga zašto muškarci prekidaju s djevojkama u koje su i dalje zaljubljeni Rubrika Love&Sex Love&Sex

Angelina Jolie (2005. - 2016.)

I onda je stigao siječanj 2005. godine te je uslijedio jedan od medijski najeksponiranijih razvoda. Zbog fatalne Angeline Jolie rastao se od supruge te od plavokosog zavodnika postao smeđokosi obiteljski čovjek. Glumačku karijeru stavio je u drugi plan, okrenuo se privatnom biznisu te se angažirao oko humanitarnog rada. S glumicom je 2014. godine ušao u drugi brak, no jedno je ostalo isto - sve Angelinine promjene frizure rado je popratio u stopu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Brad se vodi onom: "Nova supruga, nova boja kose!"

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Promjene frizure nastavio je vjerno pratiti. A tko zna, možda su samo te 2012. godine imali istog frizera!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Duga smeđa kosa bila je zaštitni znak para Jolie-Pitt 2013. godine.

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:  

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0