Stars

Oni su lomili srca... Tko je bio najseksi frajer one godine kad si rođena?

  • Jesi li i ti imala pokoji poster nekog slavnog ljepotana na zidu?
  • Mi isto, i to se nikad ne zaboravlja
  • Na kraju jedne dekade, prisjetili smo se frajera koji su svojevremeno proglašavani najseksi na svijetu

Iz čiste zabave odlučili smo se prisjetiti frajera koji su svojevremeno proglašavani najseksipilnijima. Možda se sad hvataš za glavu i pitaš kako je to moguće, ali tih godina ti su frajeri žarili i palili. Slažeš li se s izborom?

1980. RICHARD GERE

Ovaj popularni glumac bio je, ali je i dalje jedan od THE frajera. Prije nego što je glumio s Juliom Roberts u filmu 'Zgodna žena', i sam je glumio eskorta u filmu 'Američki žigolo'. Ta njegova uloga donijela je njegovih scena bez košulje koliko želimo. Danas 69- godišnji glumac tako je zasjeo na tron 1980. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by These Charming Men (@these.charming.men) on

1981. HARRISON FORD

Harrisonov lik Indiane Jonesa bio je predmet maštanja mnogih dama, a i sam glumac privatno osvojio je mnoga srca. Danas ovaj šarmantni 76- godišnjak snima peti nastavak popularnog filma koji bi svjetlo dana trebao ugledati 2019. godine. I danas izgleda sjajno za svoje godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmweb (@filmweb.pl) on

1982. SEAN PENN

Te godine je popularni glumac (58) slamao srca filmom 'Zlatno doba u Ridgemontu' u kojem je njegov lik popularizirao riječ 'dude' u popularnoj kulturi. Otada je ostvario brojne uloge i osvojio srca mnogih žena, pa tako i Madonnino s kojom je bio u poprilično burnom braku od 1985. pa do 1989. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @catch.the.wave.man on

1983. DENZEL WASHINGTON

Kako je te godine proglašen najseksi frajerom, vijest da se oženio svojom djevojkom Paulette mnoge obožavateljice nisu s veseljem dočekale. Danas 63-godišnjih glumac srca mnogih dama je osvojio ulogom doktora Philipa Chandlera u televizijskoj seriji 'St. Elsewhere' . 

 | Autor: imdb imdb

1984. PRINCE

Popularni pjevač koji nas je nažalost napustio prije dvije godine u dobi od 57 godina, blagoslovio je uši svijeta soundtrackom 'Purple Rain', koja se prema Billboardu nije spustila s te ljestvice 24 godine. Ovaj popularni izvođač u istoimenom je filmu glumio, pjevao te napisao istoimenu pjesmu za film za koju je dobio i Oscara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fanpage ⚡️💥🎸🖤 (@worldssapartt) on

1985. EMILIO ESTEVEZ

Emilio je pokazao svoj dobar izgled 1985. godine u filmu 'The breakfast club' ili kako smo ga mi preveli 'Klub ranoranilca'. Emilio (56) dolazi iz obitelji glumaca pa su tako poznatiji njegov otac Martin Sheen, a brat Charlie Sheen. Osim što glumi, Emilio je i režirao neke epizode poznatih serija kao što su 'CSI: New York' i 'Rat u kući'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Curtis🚬🏳️‍🌈(they/them) (@outsidersarebae) on

1986. TOM CRUISE

Ako si rođena ove godine, onda si jednako stara kao i hit film Top Gun. Ovaj 56-godišnji utjelovio je zgodnog pilota s popriličnim egom, a uloga je učvrstila Tomov status vječnog zavodnika. Poslije je nastavio nizati uspješne uloge, poznat je i po svojim ljubavnim vezama kao i zaluđenosti scijentologijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Gun (@topgunmovie) on

1987. GEORGE MICHAEL

Još jedna zvijezda koja nas je prerano napustila je i popularni pjevač George Michael koji je preminuo na Božić 2016. godine u 53. godini. 80-ih godina cure su padale na kožnu jaknu, naušnicu u uhu i njegove plave pramenove. Spot za njegovu pjesmu 'Faith' u kojem su se pojavili i supermodeli tog vremena doveo ga je do titule najseksi frajera te godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popular Music Banter (@popularmusicbanter) on

1988. EDDIE MURPHY

Ove godine proslavio se ulogom princa u filmu 'Princ otkriva Ameriku', a očito je ostavio impresiju i svojim izgledom. Danas 57-godišnjak prkosi statusu klasičnog komičara (bezuspješno), a pozornost privlači i osebujnim stilom. Nakon 'Princa' igrao je u filmovima 'Debeli profesor' i 'Doktor Dolittle', a pažnju je privukao i svojim ljubavnim vezama iz kojih ima čak desetero djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREAT NOSTALGIA (@great.nostalgia.past) on

1989. DAVID HASSELHOFF

Poznatiji kao Mitch Buchannon iz serije 'Spasilačka služba', glavni spasilac na plaži, i mnoge su žene htjele da ih baš on spasi. Serija se prikazivala od 1989. pa do 2001. godine, a 'The Hoffa' kako u crvenim kupaćim trči po plaži smo mogli pratiti u 220 epizoda. David je završio s tom ulogom i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najgledaniji čovjek na televiziji zbog više od milijardu gledatelja u 140 zemalja, a tu titulu mu je tek puno godina kasnije preuzeo popularni doktor House. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Hasselhoff photo page (@lady_hoff_photos) on

1990. JOHNNY DEPP

Uloga u filmu 'Cry baby' za Johnnyja je značila početak bad boy uloga koje mu jako dobro pristaju. Te godine je snimio i film 'Edward Škaroruki' i učvrstio se na listi najseksi frajera na kojoj je i dan danas. Iz godine u godinu potvrđuje da i danas 55-godišnji glumac  jedan od onih frajera za kojim su lude sve generacije. 

 | Autor: imdb imdb

1991. BRAD PITT

Još jedan miljenik žena diljem planete je i Brad Pitt. Te godine ga je proslavila uloga u filmu 'Thelma&Louise'  pa se ne možemo odlučiti je li nam draži njegov kaubojski šešir, scene bez košulje ili pak naglasak. Nakon ovog filma snimio je niz uspješnica i u njegovoj 54. godini brojne su žene lude za njim te je često na listama najseksi frajera. 

 | Autor: imdb imdb

1992. ANDREW SHUE

Od trenutka kad je prvi puta serija 'Melrose Place' emitirana svi su se htjeli preseliti u kompleks kuća po kojem je serija nazvana te živjeti s ovim zgodnim, danas 51- godišnjim glumcem. Ulogom Billy Campbella od 1992. pa do 1999. godine, prikovao je dame za male ekrane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Poole (@joeysinstag) on

1993. JOHN STAMOS

Za Johna kao da je vrijeme stalo. I danas s 55 godina izgleda isto kao i one godine kad je bio proglašen najseksi frajerom. Proslavila ga je uloga zgodnog ujaka Jessea u humorističkoj seriji 'Puna kuća' gdje su kao klinkice glumile i sestre Olsen. U njoj je glumio od 1989. do 1995. godine, te je svima poznata njegova uzrečica 'Have mercy!' odnosno 'Imaj milosti!'. Dame su ga obožavale pa je 1993. godine napravljena i lutka po njegovom liku. 

 | Autor: imdb imdb

1994. JONATHON TAYLOR THOMAS

Zgodnog glumca (37) koji je dao glas Simbi u animiranom filmu Kralj lavova, na mapu zgodnih frajera dovela ga je uloga Randyja Taylora u televizijskoj seriji 'Sam svoj majstor' ili originalnog naslova ' Home Improvement'. Ne sumnjamo kako su sve njegove obožavateljice imale njegove slike po zidovima. 

 | Autor: imdb imdb

1995.  PAUL RUDD

Paul je zagolicao maštu nakon teen filma 'Djevojke s Beverly Hillsa' ili kako ga znamo po originalnom naslovu 'Clueless'. Ulogom Josha, koji glumi polubrata i ljubavnika Cher Horowitz koju je pak tumačila Alicia Silverstone. Kasnije je Paul ostvario uloge u serijama kao što su 'Prijatelji', te u mnogim filmovima.

 | Autor: imdb imdb

1996. WILL SMITH

Za glumca koji je postao miljenik javnosti nakon serije 'Princ iz Bel Aira', nitko nije očekivao da će taj smiješni lik postati najseksi frajer te godine. Osim što nas je nasmijavao, postao je i uzor svojim fanovima što je i dan danas. Iako se 1996., nakon 6 godina,  serija prestala emitirati Will je osvojio naša srca. A osim što je zbog svojih iznimnih uloga dva puta bio nominiran za Oscara, proslavio se i kao reper. 

 | Autor: imdb imdb

1997. LEONARDO DI CAPRIO

Bilo nam je dovoljno tri sata i petnaest minuta da se zaljubimo u tada 22-godišnjeg Lea u filmu 'Titanik' i odmah smo ga htjele spasiti s tonućeg broga. Leo je i prije, a i nakon ovog filma ostvario brojne odlične uloge, a za film 'Povratnik' je napokon dobio i dugo očekivanog Oscara. I dan danas nas oduševljava, a veliki plus mu je i humanitarni rad kojim se bavi. Bez problema možemo citirati i 'Titanik' i reći 'Leo, ako ti skočiš, skačem i ja!'

 | Autor: imdb imdb

1998. TAYE DIGGS

U filmu 'Kako se Stella vratila u formu' glavni lik Stella se zaljubljuje u Winstona, kojeg tumači Taye Diggs i to na Jamajci. No nije Stella jedina, i mi ostale smo se topile gledajući tamnoputog, atletski građenog Tayea. Taye je postao, a tako će izgleda i zauvijek biti, objekt brojnih fantazija. 

 | Autor: imdb imdb

1999. RYAN PHILLIPE

Te godine smo se svi zaljubili u lik Sebastiana Valmonta iz filma 'Okrutne namjere' i malo nam se srce slomilo kad se oženio glumicom Reese Witherspoon. Ulogom mladog bogataša koji igra seksualne igrice sa svojim školskim kolegicama, a najveća mu je želja i cilj polusestra Kathryn se probio. Danas 44-godišnjak i dalje ima dječački izgled te uglavnom glumi u serijama. 

 | Autor: imdb imdb

2000. ASHTON KUTCHER

U trenutku kad se pojavio mladi Ashton i njegovi trbušnjaci u filmu 'Čovječe, gdje mi je auto?', mnogi su se odmah zalijepili za njega. Iako je dvije godine prije počeo glumiti u seriji 'Lude sedamdesete', ovaj film je prvi u nizu njegovih 'gluposti'. Mi ne bi imali ništa protiv da mu pomognemo pronaći auto. I dan danas je na listama najzgodnijih frajera i to opravdano. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    john stamos legenda obozavao sam punu kucu