Stars

5 priča koje dokazuju da je Keanu Reeves pravi frajer - oduševit će te ako već nije

  • Više od 20.000 fanova potpisalo je PETICIJU s kojom traže da se Keanu Reevesa proglasi OSOBOM GODINE 
  • On je najzdravija, najnormalnija osoba među poznatima i ovo je njegova godina, poručuju internetski obožavatelji slavnog glumca
  • Nakon 30 i više godina na sceni, 2019. je godina Keanu Reevesa (54)

 

"On se dokazao kao pozitivan globalni utjecaj. Njegova skromnost, jednostavnost, normalnost, ljudskost, sve njegove karakterne osobine, čine ga osobom koja MORA biti proglašena osobom godine časopisa Time - odlučni su internetski aktivisti.  Glumac koji se istaknuo kao Neo u futurističkoj trilogiji Matrix, a potom u seriji filmova kao John Wick, bjeloruski Rom odgojen i obučen za ubojicu, ove godine postao je i zvijezda reklamne kampanje Saint Laurenta, jer niti jednom muškom modelu bajkerska kožna jakna ne stoji tako dobro. 
No, poznat po skromnosti, nije se oduševio kad je neposredno nakon toga proglašen 'muškarcem u kojeg je zaljubljeno najviše žena na svijetu' i 'internetskim glavnim frajerom'.  
Pogledajmo zbog čega i žene i muškarci obožavaju cool glumca s havajskim imenom (otac mu je Amerikanac kinesko-havajskog podrijetla i zato je zgodan na taj pomalo egzotičan način).

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

1. Prijatelj u nevolji čak i neznancima

U ožujku ove godine Keanu se našao na letu iz San Francisca u Los Angeles, u avionu koji je morao prisilno sletiti u mjestu Bakersfield. Nije bilo ozlijeđenih, ali nastala je zbrka, neki od putnika morali su hitno stići kući i Keanu, kao iskusni putnik, odmah je uskočio i pomogao osoblju. A onda je rekao: "Dovraga, predugo ćemo čekati sljedeći avion!". Unajmio je veliki kombi i sam odvezao do Los Angelesa putnike kojima se najviše žurilo.

2. Pomoć dami u nevolji - sasvim slučajno to je bila glumica Octavia Spencer

Nedugo nakon što se Octavia Spencer, koja će kasnije dobiti Oscara za ulogu u filmu Služavke (2011.), preselila iz Alabame u L.A. da pokuša napraviti karijeru na filmu, pokvario joj se auto na cesti upravo kad je išla na neku audiciju. Kasnije je ispričala kako se nakon dugo čekanja na cesti zaustavio neki frajer na motoru jedini spreman pomoći.  
"Dugo sam čekala jer je auto bio neopisivo prljav - greškom sam ga parkirala ispod drveta prepunog ptica. Nitko me nije ni pogledao, bila sam na rubu suza", pričala je Octavia i dodala: "Keanu je sišao s motora, na glavi je imao kacigu i naočale i nisam ga ni prepoznala kad me ljubazno pitao treba li mi pomoć".
Reeves je sam odgurao Octavijin auto na zaustavnu traku, a ona se sjeća da joj je bilo neugodno jer je auto tako neopisivo prljav. Do dana današnjeg Oscarovka uvijek ide na njegove premijere i u sebi se nada da se ne sjeća koliko su i ona i njezin auto tada izgledali pohabano.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. Tihi dobročinitelj

Keanu, koji je svojoj mami kupio raskošnu kuću koju je sama odabrala, uvijek je spreman pomoći najrazličitije dobrotvorne akcije i udruge. Ima i vlastitu fondaciju posvećenu istraživanju raka i pomoći dječjim bolnicama. Nekoliko puta odrekao se dijela honorara da timovi za specijalne efekte i kostimografiju dobiju veće budžete i naprave što bolji posao.  Kad je zaključio da mora raditi sa svojim uzorom Alom Pacinom (u filmu Đavolji odvjetnik), pristao je na manji honorar da dobije ulogu. To je kasnije ponovio i s filmom drugog idola, Genea Hackmana. 

4. Keanu i beskućnik

Još 1997. paparaci su snimili Reevesa kako se druži s beskućnikom u Hollywoodu. Kupio je za njih dvojicu jelo i piće na štandu i sjeo i slušao čovjekovu životnu priču. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

5. Keanu na kiši

Slava donosi moć, no ovaj glumac dokazao je da je nikad ne želi zloupotrijebiti. Čekao je 20 minuta u redu na kiši 2014. da uđe u klub u kojem se proslavljalo dovršenje njegovog filma. Bilo mu je neugodno uskočiti preko reda dok ostali ljudi čekaju pa je čekao s njima. 

 

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0