Stars

Nives Celzijus se osvrnula na svoj stil odijevanja - i pokrenula lavinu komentara

  • Nives Celzijus se na društvenim mrežama osvrnula na komentare vezane uz njezino provokativno odijevanje
  • Pjevačica odbija biti dio mase već slijedi svoja pravila
  • Njezine riječi pozdravile su brojne pratiteljice, a prijateljica Ecija Ivušić joj je poručila da je lijepa duša lijepa u bilo kojoj odjeći

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus odlučila je iskoristiti posljednju objavu na društvenim mrežama kako bi progovorila o svom odijevanju. Naime, atraktivnu 38-godišnjakinju smo naviknuli gledati u izazovnim i oskudnim modnim kombinacijama koje malo toga prepuštaju mašti. One nerijetko izazovu različite komentare, a upravo se na jedan osvrnula u opisu fotografije na kojoj pozira odjevena u dugu haljinu zatvorenog dekoltea.

Možda vas zanima Iskrena objava Jacquesa Houdeka o osudama zbog kilograma izazvala lavinu komentara Rubrika Stars Stars

"Pitala me jednom jedna žena zašto ne nosim češće duge haljine jer sam predivna u njima. Nije bila zlonamjerna. Kao pripadnica generacije koja vjeruje da stav većine ne mora nužno biti ispravan, ali ga je poželjno slijediti jer je život u masi maksimalno olakšan kada si neprimjetan, željela mi je ukazati da postoji i puno jednostavniji način. Igraj po zadanim pravilima i ne iskači iz mase", započela je Nives svoju objavu.

Možda vas zanima Jesenske kolekcije pune su kožnih komada, od tajica, košulja, suknji do haljina - pronašli smo sjajne modele Rubrika Moda Moda

Ne želi biti dio mase

Priznala je kako teško slijedi uvriježena pravila koja nameće "masa" te da je još kao djevojčica odlučila da pod svaku cijenu ne želi biti dio toga. "Još u osnovnoj školi dok je ta masa svakodnevno skrivala torbu dječaka koji je imao prevelike uši, ismijavala djevojčicu čija mama nije imala novaca za trendi garderobu i naguravala po hodnicima klinca s prekomjernom težinom pritom roktajući, odlučila sam da ne želim pod svaku cijenu biti djelić te mase, pa čak ni dio one koja svoju "miroljubivost" iskazuje ignoriranjem te agresije...", otkrila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pitala me jednom jedna žena zašto ne nosim češće duge haljine jer sam predivna u njima. Nije bila zlonamjerna. Kao pripadnica generacije koja vjeruje da stav većine ne mora nužno biti ispravan, ali je poželjno slijediti ga jer život u masi maksimalno je olakšan kada si neprimjetan , željela mi je ukazati da postoji i puno jednostavniji način. Igraj po zadanim pravilima i ne iskači iz mase. Još u osnovnoj školi dok je ta masa svakodnevno skrivala torbu dječaka koji je imao prevelike uši, ismijavala djevojčicu čija mama nije imala novaca za trendi garderobu i naguravala po hodnicima klinca s prekomjernom težinom pritom roktajući, odlučila sam da ne želim pod svaku cijenu biti djelić te mase, pa čak ni dio one koja svoju "miroljubivost" iskazuje ignoriranjem te agresije... I zato ne mjeri me svojim mjerilima. Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj @love.lechic.shop dugoj, kratkoj, a i bez haljine.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Možda vas zanima "Tipično razmišljanje osobe koju život nije ošamario". Status Danijele Dvornik izazvao je niz reakcija, kći Ella stala je u njezinu obranu Rubrika Stars Stars

Uvijek po svom

Nives na Instagramu prati nešto više od 380 tisuća pratitelja, a njima je, baš kao i ostalim znatiželjnicima, poručila kako ju ne trebaju mjeriti svojim mjerilima. "Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj dugoj, kratkoj, a i bez haljine", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaljubljena... ❤ ...u friz... #divamood #goodhairday

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Možda vas zanima 3 stilska trika da omiljenu ljetnu haljinicu nastaviš nositi još duboko u jesen Rubrika Moda Moda

"Lijepa i pametna"

"Znala sam da si iznimno inteligentna, da imaš svoj stav i mišljenje, da si puna samopoštovanja i samopouzdanja, da si vrijedna divljenja, ali... sada si i mene zapanjila. Zaista si i posebna i divna! Moj naklon,madam!", napisala joj je jedna oduševljena pratiteljica, dok je druga dodala: "Osim sto si iznimno lijepa žena, ono što mene svaki put oduševi je tvoja inteligencija. Lijepa i pametna".

Riječi hvale za iskazani stav nisu joj propustile uputiti ni poznate Hrvatice, poput influencerice Sonje Kovač i dizajnerice interijera Iris Androšević Pinjuh. "Lijepa duša je lijepa u bilo čemu što nosi", poručila joj je prijateljica Ecija Ivušić.

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450