Stars

Maja Šuput pokazala kako se provodi na svadbama: "Ipak ima vlakića"

  • Premda je navela da će se suzdržati od objavi sa svadbenih svečanosti, pjevačica Maja Šuput ipak nije odoljela
  • Na društvenim mrežama se tako pohvalila da dvije večeri zaredom nastupa na vjenčanjima, a snimke s istih rado je podijelila s obožavateljima
  • Nije tajna da je Maja prava maherica kada je dobra atmosfera u pitanju, a riječi hvale pratitelji su imali i za njezine modne odabire

Nakon podužeg odmora na jadranskoj obali, pjevačica Maja Šuput se vratila nastupima pa je tako dvije večeri za redom pjevala na svadbama. Premda je prije mjesec dana u razgovoru za Index prije mjesec napomenula da je prekinula svoju praksu objavljivanja fotografija sa svadbi jer izazivaju negativne komentare u vrijeme pandemije, ovog vikenda ipak je odlučila odstupiti od tog pravila.

Možda vas zanima Istražili smo koje su pjesme najčešći odabir za prvi ples u Hrvatskoj, jedan pjevač je daleko popularniji od svih Rubrika Life&style Life&style

"Jedna od sretnijih županija koja večeras ima dozvolu za vjenčanje. Ajmo na pozornicu. Živjeli mladenci", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira odjevena u svečanu ružičastu haljinu. Obožavatelji su pohvalili njezin izgled i modni odabir, a ona im je priznala da joj "od svih predmeta, gadgeta, igračaka, accessoriesa, mikrofon uvijek najbolje pristaje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spremna za jos jedno vjencanje 🎤🎤🎤 #backstage #dandrugi

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima "Nina, kako je ovo moguće?" Pjevačica je obožavatelje oduševila novom linijom Rubrika Stars Stars

"Etalon ženske ljepote i ženske pozitivne energije, što bi rekli cijeli paket", "Prekrasna si", "Predivna u svakom pogledu", "Divna si", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pronaći ispod njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama. A komplimente na račun izgleda nisu joj propustile udijeliti ni druge poznate Hrvatice, poput kolegice joj Ivane Marić i voditeljice Marijane Batinić.

 | Autor: Instagram Instagram

Pjevačica je na Instagramu objavila i niz priča koji jasno demonstriraju kakva je atmosfera vladala na održanim svadbama. "Ljudi vole društvene" i "Ipak ima vlakića" bila su dva komentara iznesena u spomenutim objavama koje zorno prikazuju kako su uzvanici do ranih jutarnjih sati uživali na plesnom podiju.

Budući da su prema procjenama Stožera civilne zaštite, uz noćne klubove, svadbe u zatvorenim prostorima okarakterizirane kao najveća žarišta koronavirusa u ljetnom valu, jedan je pratitelj pjevačici proučio da bi uskoro mogla promijeniti ime "iz Maja Šuput u Maja Žarište".

 

Photo: Instagram

Komentari 0