Stars

Nina Kraljić ponovno iznenađuje! Na Instagramu je objavila fotografije na kojima je gola

  • Pjevačica Nina Kraljić povukla je još jedan neočekivan potez na društvenim mrežama - objavila je svoje nage fotografije
  • Na njima je prekrivena tek prozirnom tkaninom, a iskoristila ih je kako bi uz njih čestitala Međunarodni dan žena
  • Obožavatelji su je nagradili nizom komplimenata, a da su fotografije "vrh" zaključila je i njezina kolegica Ivana Kindl

Pjevačica Nina Kraljić iznenadila je mnoge naprasnim napuštanjem društvenih mreža. Nakon što je danima otvoreno izražavala nezadovoljstvo zbog organizacije ovogodišnje Dore, ali i svog plasmana na tom natjecanju, povukla je neočekivani potez i deaktivirala službene profile.

Ipak, njezina odsutnost na društvenim mrežama nije bila dugoga vijeka. Krajem veljače je na Instagramu iznenada "proradio" njezin profil nazvan "Alkonost of Balkan", na kojem promiče istoimeni projekt.

Možda vas zanima Ove pjesme s Dore u kratko vrijeme postali su radijski hitovi, na popisu nema Nine Kraljić Rubrika Life&style Life&style

A upravo je na spomenutom profilu objavila fotografije koje su joj ponovno priskrbile pažnju medija. Na njima pozira naga, ogrnuta tek prozirnom tkaninom. "Sretan vam Međunarodni dan žena", kratko je i jasno proučila pjevačica u opisu fotografija.

"Slike su premoćne", "Opalac!", "... najsenzualnija i najtalentiranija ptica radosti", "Ženska snaga", samo su neki od komplimenata koji su joj udijelili obožavatelji. A spomenuta objava oduševila je i njezinu kolegicu, pjevačicu Ivanu Kindl koja je zaključila kako su fotografije - vrh!

Možda vas zanima Mladenka se razljutila zbog modnog odabira jedne gošće, a netko joj je predložio genijalan zločesti plan Rubrika Život Život

Za njih je zaslužan fotograf Gordan Kos, a letimičan pregled njegovog službenog profila otkriva kako su ove fotografije nastale krajem 2020. godine.

Nina je još u prosincu prošle godine objavila dvije fotografije nastale na spomenutom snimanju, no na njima je prikazan tek gornji dio njezina tijela. Pjevačica je tom prilikom navela kako su one dio "tribal photosessiona", a pratitelji su je i tada nagradili nizom pozitivnih komentara. "Nina je brutalna", "Prekrasno", "Čarobno", "Ovo je baš wow", samo su neki od njih.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Petar Glebov/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar markooni_mooni

    markooni_mooni

    Ma Nina je legenda!!! Nemate pojma!!! Iconaa koja ce pormjeniti dosadnu rutinu u glazbi tu u Hrvv
  • michael29

    Novinari misss7 portala mi na ovim slikama ne vidimo da je ona gola.Da li vi znate sta znaci golo tijelo.