Stars

Nina Kraljić vratila se na Instagram na engleskom jeziku, ali je opet odbrusila - na hrvatskom

  • Nezadovoljna tretmanom za vrijeme i nakon natjecanja 'Dora 2021' glazbenica Nina Kraljić je naprasito odlučila otići s društvenih mreža
  • Na Instagramu je vratila samo profil koji se bavi njezinim projektom slavenske mitologije, a u prvoj objavi je postavila snimku pjesme 'Rijeka'
  • U diskusiji s obožavateljima koja se odvijala ispod objave otkrila je kako više nije povezana s HRT-om ili bilo kojom domaćom izdavačkom kućom

Pjevačica Nina Kraljić ponovno se pojavila na društvenim mrežama. Profile je deaktivirala nakon što je danima otvoreno izražavala nezadovoljstvo zbog organizacije, ali i plasmana na ovogodišnjoj Dori. Na Instagramu je iznenada "proradio" njezin profil nazvan "Alkonost of Balkan", na kojem promiče svoj istoimeni projekt.

Možda vas zanima Poznate dame u raskošnom izdanju: Evo tko je sve oduševio na crvenom tepihu Dore! Rubrika Stars Stars

U prvoj objavi postavila je snimak pjesme 'Rijeka' s kojom se predstavila upravo na domaćem natjecanju za pjesmu Eurovizije. Glazbeni snimak popratila je novim logom pjesme te tekstom na engleskom jeziku u kojem piše o njezinom nastanku.

"Pjesma 'Rijeka' je prva pjesma mog novog projekta slavenske mitologije 'Alkonost of Balkan'. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija", stoji između ostaloga u priloženom opisu.

"Vrhunac, ovo je pjesma koja širi vidike, nadam se nastavku u staroslavenskom stilu u vašim pjesmama", poručio je Nini jedan oduševljeni pratitelj, dok je drugi dodao kako ju je imao priliku slušati uživo te da nema prave riječi kojima bi opisao njezin glas.  "Stvarno si drugačija, posebna, svoja, čarobna... ma najbolja!", poručio joj je.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

  Andrea Andrassy Možda vas zanima Izbor pjesme za Badguyviziju: Tko je vaš favorit i zašto svi s popisa? Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

"Fun facts: 'Rijeka' mi je most streamed song of all time na Spotifyu?", priznao je Nini treći obožavatelj, no pjevačici ovo saznanje nije najbolje sjelo. "Fun fact: daješ stream HRT-u, pričekaj da ju sama postavim", odgovorila mu je pjevačica. Budući da se obožavatelj nije dao smesti u svojoj tvrdnji kako je spomenutu pjesmu zapravo objavila izdavačka kuća Croatia Records, pjevačica je odlučila jasno ukloniti sve moguće sumnje.

"Ne, nije. HRT je u pitanju, a s hrvatskim izdavačima više nemam veze koliko ni s HRT-om ili novinarima. Radim kao independent artist", istaknula je. Također, obožavateljima je poručila kako će snimku uskoro sama objaviti na spomenutom streaming servisu.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0