Stars
Nina Badrić

Nina Badrić objavila fotografiju majke i posvetila joj emotivnu poruku: "To je posebna veza..."

  • Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju majke uz emotivnu poruku o odnosu majke i djeteta
  • Pjevačica često putem društvenih mreža daje do znanja koliko je bliska s majkom i sestrama
  • Ninina objava izazvala je puno komentara dirnutih pratitelja, a jedna je imala posebno lijepu poruku za Ninu

U mjesecu ljubavi, pjevačica Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju svoje majke uz emotivnu poruku o jednoj posebnoj ljubavi i odnosu mame i djeteta. 

Nina Badrić podijelila emotivnu objavu kojom je dotaknula mnoge, a javila joj se čak i Lepa Brena

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena.Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga.Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA ❤️" - napisala je Nina ispod fotografije i objavom dirnula brojne pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Čuvaj ju, mama je jedna jedina", "Sretna si što je imaš", "Jako lijepo rečeno draga Nina!! Majke i njihova ljubav, jedna, jedina…" samo su neki od komentara, a jedna pratiteljica joj je napisala vrlo emotivnu poruku:

"Teta Mila je toliko predivna osoba duša od osobe i svu tu svoju dobrotu koju ima u sebi prenijela je na tebe i zato ti Nina i jesi tako dobra osoba jer te je odgojila divna žena."

Reese Witherspoon i njezina kćer Ava Phillippe Možda vas zanima Super, ti i mama ste najbolje prijateljice? Ovih 10 znakova to potvrđuju Rubrika Life&style Life&style

Ovo nije prvi puta da pjevačica u svojim objavama piše o ljubavi prema majci s kojom je jako povezana. Prije dvije godine čestitala joj je rođendan podijelivši seriju zajedničkih fotografija i poruku koju joj je napisala davne 1989. godine kada je imala 17 godina. 

"Nikada nećeš biti sama jer ću te ja uvijek voljeti!, " napisala je Nina 1987., što pokazuje kako su pjevačica i mama oduvijek imale poseban i blizak odnos pun ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je jako bliska sa svojom obitelji i često im daje do znanja koliko ih voli i cijeni njihov odnos. Osim što pjevačica često objavljuje slike s majkom, rado objavi i one sa svojim sestrama Sunčicom i Dijanom ili pak onu s nećakom.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0