Life&style
Reese Witherspoon i njezina kćer Ava Phillippe

Super, ti i mama ste najbolje prijateljice? Ovih 10 znakova to potvrđuju

  • Jedna je mama i sigurno je ne bismo mijenjali ni za što na svijetu
  • Svatko bi drugačije opisao svoju mamu, a neke bi među nama vjerojatno i rekle da su im najbolje prijateljice
  •  Možeš li i ti isto reći za svoju mamu, saznaj preko ovih 10 znakova 

Neiscrpne količine potpore, poštivanja i dobrote upakirano s puno strpljenja i ljubavi – sve to nude majke. Sigurno da s njima ostvarujemo posebnu vezu i nerijetko ih smatramo superjunakinjama. No, neke od nas za svoje mame reći će i da su im najbolje prijateljice. Misliš li i ti tako?

Možda vas zanima 7 tipova majki koje su na lošem glasu, a zapravo su puno bolje od reputacije koja ih prati Rubrika Life&style Life&style

Da ti je mam zaista najbolja prijatelja pokazat će ti ovih 10 znakova

1. Tvoja mama je tvoj najveći fan

Vjeruje od tebe od prvog dana u svakoj minuti, a ponekad i više nego što vjeruješ u samu sebe. Bez obzira kakvi su ti životni planovi, ona će se uvijek pronaći način da ti bude potpora i pomogne ti da se riješiš sumnji. Sve što ona želi je da se ti osjećaš dobro i napravit će baš sve kako bi te vidjela nasmiješenu. 

2. Uvijek će poslušati što imaš za reći

Kada nam se nešto lijepo događa u životu, obično to imamo potrebu podijeliti sa cijelom obitelji ili prijateljima. Međutim, osoba koja zna apsolutno sve novosti je upravo tvoja mama.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

3. Njezin savjet ti je važan

Kada si u nedoumici, prva osoba kojoj ćeš se javiti je tvoja mama? Njezini savjeti su ti presudni i shvaćaš ih vrlo ozbiljno. Uopće nisi suzdržana podijeliti s njom i stvari koje te najviše plaše. S druge strane, tvoja mama će rado zatražiti tvoj savjet, jer zna da si međusobno možete vjerovati. 

4. Možeš biti potpuno iskrena s njom

Bez obzira razmišljaš li o dobrim, lošim ili vrlo ružnim stvarima, svjesna si da se uvijek možeš otvoriti svojoj majci. Sigurna si da te neće osuđivati. Naprotiv, pokušat će te razumjeti uz najstrože mjere tajnosti. 

Mama je pronašla srceparajuće pismo dok je čistila sobu sina pa se zapitala kakva je ona majka

5. Uvijek će ti reći istinu

Kada osjeti potrebu da ti kaže istinu koliko god neugodna bila, neće se ustručavati to učiniti. Bez obzira radilo se o vezi, tvome stylingu ili životnom stilu, ona ti naposljetku želi samo najbolje

6. Uvažava tvoje mišljenje i pokušava te razumjeti

Razgovor sa svojom mamom uvijek ti predstavlja pravi užitak, i onda želi znati baš sve tvoje misli. Poštuje tvoje mišljenje i nema problema s tim da se ne podudara s njezinim. Pomoći će ti pronaći rješenje bez da pokušava primijeniti tvoje mišljenje. 

Hej, mame! S ovih 9 stvari najviše živcirate svoje kćeri i sinove tinejdžere

7. U bilo koje doba dana i noći - uvijek ima vremena za tebe

Ako si i daleko od svog roditeljskog doma, svjesna si da svoju mamu uvijek možeš nazvati pa čak i u gluho doba noći ili tijekom napornog radnog dana. Ako ti je potrebna pomoć, uvijek će ti priskočiti u pomoć ako je to tebi potrebno i na nju možeš uvijek računati kao na najveću potporu. 

8. Voli te čak kad ti je i samoj teško voljeti sebe

U životu ćemo sigurno iskusiti trenutke ‘raspada sistema’, a tijekom tih perioda mama će te obasipati svojom ljubavlju i potporom i više nego inače. Pomoći će ti pronaći put do ponovnog uspostavljanja ljubavi prema sebi i pobrinut će se da tvoje mentalno zdravlje bude očuvano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

9. Uvijek uživa u tvome društvu

Za svoju mamu bi rekla da je vrlo zanimljiva osoba koja puno toga zna, a za rukom joj ide i praćenje najnovijih trendova. Osjećate se obje odlično u zajedničkom društvu, a i tvoje prijatelji se ne osjećaju nimalo neugodno u njezinom društvu. 

10. Zabrinuta je za tebe

Životi, odnosi i zdravlje važne su stavke preko kojih brinete jedna o drugoj. Možda ćeš i češće razmišljati o njezinoj sreći nego o vlastitoj. I bez obzira koliko imaš godina, tvoja mama se uvijek brine za tebe i provjerava jesi li dobro ili ti što nedostaje?

Je li ti mama najbolja prijateljica?

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0