Stars

Nevjerojatno – znaš li koje su zvijezde jednako stare?

U doba plastične kirurgije i drugih umjetnih načina uljepšavanja, više nije toliko jednostavno procijeniti koliko netko ima godina, posebno u Hollywoodu

Doduše, to rijetko vrijedi za nas „obične smrtnice“, a više za bogate zvijezde – kad se usporede dvije istih godina, često je teško povjerovati da nisu lagale koliko su stare. Barem jedna od njih. Dok neke prirodno izgledaju mladoliko, druge su si malo „pomogle“. Međutim, kod nekih je pokušaj da „smanje koju godinu“ nažalost pošao po krivu. Pokazat ćemo ti neke zvijezde koje imaju isti broj godina, ali na prvi pogled (a ponekad ni drugi) se to ne čini…

Kate Upton i Selena Gomez: ne to nije pogreška. Imaju isti broj godina – i to 25. Teško je reći što nas više šokira: činjenica da dječja zvijezda Selena Gomez ima već 25 ili da Kate Upson ima tek 25. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vanessa Hudgens i Rihanna: molim? Da, provjerili smo. Teško je povjerovati da te dvije osobe dijele išta osim toga da su poznate osobe. Međutim, dijele još nešto: obje imaju 26 godina. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Jesi li znala da se ovi poznati zapravo ovako zovu? Rubrika Stars Stars

Macaulay Culkin i Ryan Gosling: u ovom slučaju ne može se kriviti plastični kirurg, nego ovisnost o drogi nekadašnje dječje zvijezde Culkina. Bez te mračne strane iz, navodno, njegove prošlosti vjerojatno bi izgledao dobro i mlado poput njegovog vršnjaka Goslinga (33). 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Britney Spears i Jessica Alba: i kod Britney su neki njezini „ispadi“ da ne kažemo stil života, ostavili traga na izgledu. Stoga je teško povjerovati da su ona i Jessica Alba vršnjakinje – imaju 37 godina. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nicole Kidman i Julia Roberts: kod obje je očito imao plastični kirurg imao ponešto posla. Jer teško je povjerovati da obje u 47. godini života izgledaju tako dobro. Zapravo, Nicole ipak malo manje dobro.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ashley Olsen i Megan Fox: nije lako povjerovati da imaju 28 godina. Dok bi Megan Fox mogli dati i koju godinu više, kod Ashley Olsen nismo sigurni u koju starosnu dob bi je – čisto optički - svrstali.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Martin Freeman i Jared Leto: ne znamo što bismo drugo rekle osim – wow! Obojica imaju 47 godina, ali očito je proces starenja puno više djelovao na Freemana. A Jared izgleda kao da je tek ušao u tridesete – nevjerojatno! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Ovim zvijezdama prisjeo je poljubac s filmskim partnerom Rubrika Stars Stars

Margot Robbie i Emma Watson: Australka i glumica iz Harryja Pottera imaju isti broj godina. Obje su rođene 1990. godine i danas imaju 28 godina. Međutim, dali bismo Margot koju godinu više. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Adele i Emma Stone: zar su one vršnjakinje? Da, jesu! Premda je to teško povjerovati na prvi pogled (čak i kad imaju iste "ozbiljne" frizure), pjevačica i glumica imaju 29 godina. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Beyonce i Alexis Bledel: slatka Rory iz „Gilmorica“ stasala je u odraslu ženu. Teško je vjerovati da ima već 36 godina – kao i Beyonce. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images/miss7

Komentari 0