Stars

"Neka joj netko kaže prije nego se dogodi tragedija". Meghan je opet napadnuta zbog načina na koji nosi sina

  • Meghan Markle ne može skinuti osmijeh s lica, a to govore i njezine najnovije fotografije iz Kanade
  • U pratnji sina i tjelohranitelja izvela je pse u šetnju, no korisnici društvenih mreža našli su joj veliku zamjerku
  • Fotografije su ponovno potaknule priču o tome kako bivša vojvotkinja ne zna pravilno nositi osmomjesečnog Archija

Svjetska javnost i dalje s velikim zanimanjem prati rasplet priče o Harryju i Meghan, odmetnicima iz britanske kraljevske obitelji. Dok je Harry posljednji put sudjelovao u obavljanju kraljevskih dužnosti, njegovu suprugu Meghan su paparazzi uhvatili u šetnji šumom koja se nalazi nedaleko od iznajmljene kuće na otoku Vancouver u kojoj supružnici borave. Bivša vojvotkinja u šetnju je izvela svoja dva psa, labradora Oza i bigla Guya, a društvo su joj pravila dvojica tjelohranitelja i osmomjesečni sin Archie. Kada je ugledala paparazze, Meghan nije mogla sakriti smiješak čime je dala naslutiti kako uživa u novom životu lišenom kraljevskih obaveza.

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Uz ovaj trik više nećeš biti blijeda u zimskim mjesecima Rubrika Beauty Beauty

No, kako su se fotografije proširile društvenim mrežama, mnogi su iskoristili priliku da javno prokomentiraju način na koji 38-godišnjakinja nosi svog sna. Dio korisnika Twittera nije bio impresioniran te se nisu libili reći svoj komentar na ovu temu. 

"Molim vas da netko objasni Meghan Markle kako da stavi dijete u nosiljku - stvarno nema pojma", "Jadni Archie. Izgleda da se drži za vlastiti život! Znam da je privezan, ali nikad nisam vidjela da se dijete tako visi ... ", "Uopće ju ne smeta što su fotografi tamo. Skoro joj je ispalo dijete dok je namještala taj anđeoski osmjeh", "Desna ručka spada joj s ramena, nosiljka nije sigurna. Neka joj neko to kaže prije nego se dogodi tragedija", bili su samo neki od postavljenih komentara.

Možda vas zanima Koji posao trebaš raditi u životu - sudeći prema svom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: profimedia profimedia

Već se uočila sa sličnim kritikama

No, nije ovo prvi puta da se Meghan susrela s kritikama na račun načina na koji nosi dijete. Tako se u srpnju prošle godine našla na meti negativnih komentara kada se s tada tromjesečnim sinom pojavila na polo utakmici. Ondje je u društvu šogorice Kate stigla kako bi podržala svoga supruga Harryja. Društvene mreže prozvale su je da nije sposobna držati vlastito dijete, a optužbe su frcale i na odjevnu kombinaciju u koju je odjenula sina, a koja je prema dijelu kritičara bila preoskudna budući da je riječ o tako malenom djetetu. Naravno, bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu te kazali kako je ovo Meghan tek prvo dijete i kako još poput svih novopečenih majki zbunjena te kako nema potrebe za ocrnjivanjem njezinih majčinskih sposobnosti na temelju fotografija.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0