Life&style

Koji posao trebaš raditi u životu - sudeći prema svom horoskopskom znaku

  • Nastavi tražiti dok ne pronađeš što ti savršeno odgovara
  • Koji je posao za tebe? Možda si rođena kako bi postala etablirana vlasnica tvrtke koja gleda u nove izazove?  
  • Zvijezde ti mogu pomoći u pronalaženju idealnog posla 

Traženje posla je naporan posao. Uz čitav svijet različitih prilika za posao, nije baš uvijek lako pronaći najbolje za sebe. Možda ćeš ići na fakultet i želiš pronaći smjer prije nego što uroniš u poslovne vode… Kako pronaći svoju strast i pretvoriti je u posao iz snova? Horoskop ti može pomoći da vidiš kako si dizajnirana za posao? Evo kako pronaći strast i vidjeti koja ti je karijera ili posao najbolji po horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi – vi ne želite posao za stolom. Imate puno strastvene energije koja bi se izgubila sjedeći iza stola. Imate prirodnu sposobnost vođenja, premda možete biti pomalo impulzivni. Najbolje ti odgovaraju poslovi koji zahtijevaju malo snage i vodstva. Bila bi dobra policajka. Ako nisi superatletski tip, posao koji omogućava kretanje, raznolikost i putovanje s mogućnošću visokih pozicija idealan je za tebe.

Bik

Bik treba stabilnost i rutinu. Dobra si u tome da možeš točno predvidjeti što se događa i kad možeš imati plan A, B i C. Uredski poslovi odgovaraju tvojoj brzini - ili nešto što uključuje tvoje oko za preciznu kreativnost. Posao poput dizajnera interijera ima kombinaciju kreativnosti i predvidivosti koja bi ti lijepo odgovarala.

Možda vas zanima Kad je tvoj sretan dan? Horoskop za 2020. otkriva kad te ove godine čeka najveća sreća Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Sviđa ti se da u potpunosti možeš kontrolirati vlastiti život i biti u mogućnosti raditi s njim sve što želiš. Imaš puno energije, a možeš biti i vrlo vješta s riječima. Novinarstvo i poezija mogli bi ti dobro odgovarati. Samozapošljavanje, općenito, ideja je koja bi ti mogla omogućiti kreativno izražavanje, a istovremeno možeš biti i svoj šef.

Rak

Rak je empatičan i emotivan te uspijeva pomoći drugima. I dalje zadržavaš neke od vodenih karakteristika, tako da bi pravo i medicina mogli biti previše neugodni za tebe. Za tebe bi bilo odlično da predaješ u školi ili na fakultetu. Voliš vidjeti tuđe zadovoljstvo zbog pomoći koju si im pružila, a promatranje male djece kako odrastaju u inteligentne odrasle osobe je idealno za tebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got the best package from @lakeshorelearning! My students will be so excited to choose the perfect colors to match their skin tones! Wish I had these when I was in elementary! More on my stories! 👏👏🏻👏🏼👏🏽👏🏾👏🏿 . . . . . . . . . . . #teacher #teachersofinsta #readingteacher #craft #teacherootd #writingteacher #teachersofinstagram #teacherforlife #art #learnwithlakeshore #teacherfollowteachers #teachersofig #teach #iteach #kindergarten #kindergartenteacher #tpt #targetstyle #targetteacher #teachersoftpt #teacherspayteachers #targetteachers #firstgrade #craft #teach #readingteacher #kindergartenclassroom #reading #classroomdecor #lakeshorelearning #teacherstyle #lakeshoreinlove #igconnect4edu

A post shared by Martha (@mrs.cuervo_in_the_classroom) on

Lav

Uspijevaš u središtu pozornosti i neki od najboljih poslova za tebe su pravo i politika.Ti poslovi mogu biti vrlo stresni, ali omogućuju ti da budeš pod okom javnosti. Slava pop-kulture također bi ti dobro odgovarala – npr. ako možeš postati Insta-slavna.

Djevica

Analitički um djevice jako je prikladan za financije, istraživanje i pokretanje novih poslova. Tvoj detaljno orijentirani um znači da se dobro fokusiraš na svoj rad, a ne na mišljenja drugih. Također nije nužno da moraš biti vođa grupe, ali vrlo dobro možeš izvršavati projekte u manjem opsegu.

Možda vas zanima Koja si životinja po keltskom horoskopu i što to govori o tvom karakteru i osobnosti Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Vaga je najprikladnija za pravna područja. U svojim se svakodnevnim događajima uveliko oslanjaš na ravnotežu, pravdu i istinu. Vješta si s riječima. Sjajan si član tima, ali istovremeno sama radiš vrlo dobro. Imaš nešto sofisticirano što te prati u svemu što radiš.

Škorpion

Škorpioni su lijepe i dramatične duše. Ne prihvaćaš kritiku, ali voliš biti centar svega kad je riječ o reputaciji. Dobro bi se snašla u centru pažnje. Promoteri, marketing i Hollywood bili bi dobri za tvoju glasnu i otkvačenu osobnost.

Strijelac

Imaš beskrajnu količinu energije. Ono što te razlikuje od lava jest to što ne nastojiš biti u centru pažnje. U životu su ti potrebne kreativnost i fleksibilnost. Pilot, stjuardesa, novinar, pa čak i kaskader mogli bi biti zabavni i jedinstveni poslovi koji će ispuniti tvoj osjećaj za avanturu.

Možda vas zanima Eksplozivne kombinacije! Ova tri para horoskopskih znakova imaju najturbulentnije veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac

Idealna si za poslovni svijet. Imaš odličan osjećaj za vodstvo i stav bez gluposti – što je upravo ono što mnoge tvrtke trebaju. Uspijevaš samostalno i kao neposredni član tima. Prikladna si za menadžerske pozicije u velikim tvrtkama. Odlično ćeš se uklopiti u stresno okruženje.

Vodenjak

Tvoja je priroda da propituješ i guraš granice tipičnog životnog plana. Ali, budući da društvo smatra kako ti je novac potreban dio života, neprofitni rad i tehnološka industrija su dobri za tebe. Oni pozivaju na inovaciju i društveni aktivizam koji udovoljava tvojim urođenim potrebama vodenjaka.

Riba

Ti si vjerojatno najempatičniji od svih znakova. Vjerojatno si već prirodni terapeut svoje grupe prijatelja. Tvoj uvid u ljudski um i duboko razumijevanje emocija čine te savršenom za proučavanje psihologije na bilo kojoj razini - bilo da se radi o savjetniku, terapeutu, psihologu ili psihijatru.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA
 


 
Photo: Brooke Lark/Unsplash

Komentari 0