Stars

Ne miruje ni u trudnoći: Maja Šuput najavila je vlastitu modnu liniju, a evo kada je možemo očekivati

  • Maja Šuput već je do sada pokazala da joj ne dostaje energije za i za uspješnu karijeru poduzetnice
  • Ne miruje tako ni u trudnoći, a mnoge je razveselila viješću o lansiranju MAJUSHKA beachweara
  • Kupaći kostimi svjetlo dana bi trebali ugledati na ljeto, a mnoge su sada već nestrpljive

Tko je pomislio da će Maja Šuput stati na kočnicu barem u trudnoći, prevario se. Buduća mama prilično je aktivna pa i usprkos pandemiji. Tako se nedavno javila iz Italije kamo je otišla na poslovni put, a trenutno nas zabavlja razglednicama iz Dubaija kamo je pobjegla na putovanje sa suprugom Nenadom Tatarinovim u prosincu prošle godine. Serijom fotki u kupaćim kostimima dok uživa na suncu i plažama, Maja je izgleda imala agendu i sada je napokon otkrila – lansirat će modnu liniju pod vlastitim brendom MAJUSHKA. 

Možda vas zanima Maja Šuput pohvalila se egzotičnim putovanjem: ''Ne mogu zakinuti svoje pratitelje za ovu trudničku avanturu'' Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

‘’I dalje su mi kupaći kostimi opsesija. Pssssst! Otkrit ću vam malu tajnu, ovo ljeto dolazi MAJUSHKA beachwear!’’, najavila je maja na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu s volnima i zanimljivim detaljima u sedmom mjesecu trudnoće. 

Možda vas zanima Maja Šuput otputovala u Italiju, obožavatelji zabrinuti za njezino zdravlje Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezin novi poslovni potez pozdravile su mnoge pratiteljice na Instagramu. 

‘’Ne mogu dočekati’’, ‘’Super ideja, Maja’’, ‘’I ja obožavam kostime, čekamo’’, ‘’Samo da bude i većih brojeva’’, ‘’Ne zna se koji vam je kupaći kostim ljepši’’, ‘’ Nemoj samo da bude veličina S. Ima nas i većih koje bi rado nosile otkačeni kostim’’, samo su neki od komentara. 

Možda vas zanima Nakon Maje Šuput i Izabel Kovačić se pojavila u modnom komadu koji ne prestaje izazivati reakcije Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ne samo na fotografijama iz Dubaija, Maja je do sada pokazala zavidnu kolekciju kupaćih kostima stoga ne sumnjamo da će lansiranjem svoje linije oduševiti mnoge koje žele posebno izgledati na plaži. Beachwear će sada pridružiti i ostalim proizvodima koje Maja prodaje pod svojim bendom MAJUSHKA; parfemu, mikrofonima, slušalicama, dezinficijensima….  Jedva čekamo!

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    sve jako neukusno, haljina do .....