Life&style

Maja Šuput pohvalila se egzotičnim putovanjem: ''Ne mogu zakinuti svoje pratitelje za ovu trudničku avanturu''

  • Lijepa trudnica Maja Šuput ne odustaje od egzotičnih destinacija i u trudnoći
  • Svojim pratiteljima pohvalila se romantičnom razglednicom na kojoj sretna obitelj uživa u morskim radostima početkom prosinca prošle godine
  • Mnogi su budućoj mami dječaka komplementirali na zanimljivom crnom kupaćem kostimu 

Maja Šuput mnoge je iznenadila razglednicom iz Italije gdje je otputovala zbog poslovnih veza. No, za 41-godišnju vlasnicu tvrtke Majushka koju vodi sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, slikovita Firenza nije jedina destinacija koju je u posljednje vrijeme upisala u svoju bogatu riznicu putovanja. Naime, buduća mama dječaka koja je zagazila u sedmi mjesec trudnoće svojim pratiteljima pohvalila se i ‘’izolcijskim putovanjem’’ na koje je sa suprugom skoknula početkom prosinca. Tom prilikom pokazala je i trudnički trbuščić koji ju obgrlio tata Nenad dok svoje supružnika uživa na paži. 

Možda vas zanima Maja Šuput otputovala u Italiju, obožavatelji zabrinuti za njezino zdravlje Rubrika Stars Stars

‘’Početkom prošlog mjeseca ( dakle prije Božića i punoooo prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje u dvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne Insta pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku vodim vas na virtualno putovanje’’, napisala je Maja. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Iako nije otkrila  kojoj je destinaciji riječ, navela je kako je par jutra započinjao na plaži gdje je ugodnu klimu na 28 stupnjeva osvježavao i blag povjetarac. No, još ljepše, pjevačica i poduzetnica navela je kako jutra započinju i ‘tatinim poljupcima u njezin tobolac. ‘’Pis*onji priča kako je ubrzo s nama’’, dodala je Maja. 

‘’Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sada nakon mjesec dana’’, zaključila je Maja. 

Možda vas zanima Neki su u njoj vidjeli princezu, neki četku za WC! Haljina Maje Šuput izazvala žestoke reakcije Rubrika Stars Stars

Mnogi pratitelji raznježili su se romantičnim prizorom, a neki su komplementirali Majinom crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s volančićima i zanimljivim detaljima. 

‘Maja proslijedi mi badić, trebat će mi za ovo ljeto’’, ‘’Badić je sve’’, ‘’Prekrasni ste’’, ‘’Kod mene pada snijeg, a ti se kupaš’’d, neki su od komentara. 

Ljubiteljica dalekih destinacija istaknula je kako je to njezino posljednje putovanje prije nego što će dočekati prinovu u ožujku. A do tad, izgleda, Maja će vrijeme kratiti i odlaskom na ručak kod svoje mame Danice. U nedjelju se tako pohvalila i zajedničkom fotografijom sa budućom bakom kojoj mnogi komplementiraju na mladolikom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima "Prelijepa je!" Majku Maje Šuput usporedili su sa slavnom glumicom. Uviđaš li sličnost? Rubrika Stars Stars

''Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno fotkanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na fotografijama', napisala je Maja u opisu fotografije.

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0