Stars

"Prelijepa je!" Majku Maje Šuput usporedili su sa slavnom glumicom. Uviđaš li sličnost?

  • Pravu lavinu pozitivnih reakcija izazvala je posljednja objava Maje Šuput na Instagramu
  • Pjevačica je objavila fotografiju majke Danice, a velik broj obožavatelja ostao je frapiran njezinim izgledom
  • Štoviše, neki su je usporedili s američkom glumicom Heather Locklear. Primjećuješ li ti sličnost?

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov požalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako joj nedostaje druženje s majkom Danicom. "Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić, normalne ljudske svari koje život čine potpunim", otkrila je 41-godišnjakinja u opisu fotografije na kojoj pozira s majkom.

Možda vas zanima Ljudi su podijelili koju su važnu lekciju o vezi naučili od svojih roditelja, prepoznaješ li se? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Mnogi Majini obožavatelji su ostali frapirani mladenačkim izgledom njezine majke, a svoje oduševljenje nisu propustili iskazati ni u komentarima ispod fotografije. "Kao sestre", "Mama mlađa od tebe", "Kolika sličnost između majke i kćerke", "Sad se vidi na koga je Maja lijepa", "Mama kao Jennifer Lopez", samo su neki od komplimenata koji su udijeljeni članicama obitelji Šuput.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A objavu nisu propustile prokomentirati ni poznate dame pa je tako influencerica Sonja Kovač Maji napomenula da joj majka izgleda poput curice, dok je glumica Katarina Baban ustvrdila kako izgledaju kao sestre. "Prekrasna mama", poručila je voditeljici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' njezina kolegica, pjevačica Nina Badrić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge Rubrika Moda Moda

U moru pozitivnih komentara našao se i onaj koji je Danicu Šuput usporedio sa slavnom američkom glumicom. "Mama sliči na glumicu Heather Locklear", napisala je jedna pratiteljica, a ubrzo se s njom složio i određen broj Majinih obožavatelja. Heather Locklear domaćoj je javnosti  možda najpoznatija po ulozi Amande Woodward u 'Melrose Placeu', popularnoj seriji devedesetih.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Kći glumice Heather Locklear ima 22 i jako sliči na slavnu mamu, čak od nje posuđuje i odjeću Rubrika Stars Stars

Ova 59-godišnjakinja svojedobno je bila najplaćenija televizijska glumica, no životne nedaće, borba sa zakonom, psihičkim bolestima i alkoholizmom, odvele su je dalje od malih ekrana i lansirale na naslovne strane žute štampe. Ipak, izgleda kako joj je udijeljena nova šansa za povratak. Uskoro bi, naime, trebalo početi snimanje horora 'Zombie Brothel' u kojem je Heather povjerena glavna uloga.

Photo: Instagam

Komentari 0