Stars

Neki su u njoj vidjeli princezu, neki četku za WC! Haljina Maje Šuput izazvala žestoke reakcije

  • Sjajne izvedbe natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pale su u drugi plan pred odjevnim kombinacijama u kojima su se pojavile Maja Šuput, Nives Celzijus i Indira Levak
  • Atraktivne crvene kombinacije izazvale su lavinu reakcija na društvenim mrežama, a najveći broj kritika bio je usmjeren Majinoj haljini s volanima
  • Kakve je sve usporedbe ova haljina izazvala te zašto su obožavatelji zabrinuti za Indiru otkrivamo ti u nastavku

U sinoćnjem božićnom izdanju emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' voditeljica Maja Šuput te članice žirija Nives Celzijus i Indira Levak pojavile su se u prigodnim crvenim kreacijama. "Počinje izgledati kao Božić ili kao Markovi anđeli", napisala je Maja u opisu zajedničke fotografije koju je postavila na Instagramu, a u kojoj se referirala na poznati film 'Charliejevi anđeli'.

Kombinacije u kojima su se dame pojavile odabrao je stilist Marko Grubnić, a njihov izgled izazvao je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Severina i Nina zabljesnule u izazovnim crvenim haljinama. Koja je bolje odabrala? Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Grozno ste obučene! Moje dijete bi vam odabralo ljepšu odjeću", "Meni ste top", "Stvarno je Marko genije za modu", "Ovo je katastrofa", samo su neki od oprečnih komentara koji su se mogli pročitati ispod njihovih fotografija. Od spomenutih kreacija zasigurno najveću pažnju privukla je ona Maje Šuput.

Njezini obožavatelji spremno su joj za večerašnji izgled udijelili niz komplimenata. "Ajme haljina je divna, a ti još divnija", "Još samo da izgubiš cipelicu i eto bajke", "Porculanska lutkica", "Kakva haljina", samo su neki od komentara koji su se našli ispod spomenute objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

S druge strane, brzo su se javili i oni kojima prezentirana haljina i nije najbolje sjela. "Prvi put otkad je ona u ovoj emisiji da mi se ne sviđa njen styling", proučila joj je jedna pratiteljica, dok se druga je se u čuđenju zapitala "Što je ovo?". Pjevačicu su komentatori na službenoj Facebook stranici emisije usporedili i s božićnim drvcem, stalkom za kolače, četkom u autopraonici i četkom za pranje WC-a.

Možda vas zanima Jelena Rozga ne izlazi iz ovih čizama - nosi ih u gotovo svakom zimskom looku Rubrika Moda Moda

Pratitelji nisu bili blagonakloni ni prema Indiri Levak, a dio njih izrazio je bojazan kako je izgubila svoj dosad prepoznatljivi scenski identitet. "Gdje je nestala Indira? Ovdje više nitko ne liči na sebe", "Indira je neprepoznatljiva", "Ne znam kaj se samo dogodilo s Indirom. Ona je bar oduvijek bila svoja. Otkad je u ovom showu, na sve liči osim na samu sebe", samo su neki od zabrinutih komentara.

No, 47-godišnjakinja nema razloga isključivo za brinu jer joj je atraktivni kombinezon priskrbio i mnoštvo komplimenata. A što ti kažeš, je li njihov jučerašnji modni odabir bio top ili flop?

Photo: Instagam

Komentari 0