Moda

Vjenčanica s Asosa zadivila je mladenke i prodaje se svake tri minute!

  • Premda u mnogim zemljama EU vlada ozbiljan „lockdown“, to ne sprječava vjenčanja
  • OK, proslava vjenčanja u današnje vrijeme sigurno nije toliko glamurozna i nema 200 gostiju
  • Međutim, vjenčanice iz ove Asos kolekcije prodaju se u prosjeku svake tri minute

Možda si oduvijek sanjala da na svom vjenčanju nosiš skupu dizajnersku vjenčanicu. Međutim, ne želi baš svaka žena potrošiti bogatstvo na haljinu koju će se nositi kraće od 24 sata. Osobito  tijekom pandemije velika i ekstravagantna vjenčanja ionako nisu moguća - pa zašto ne bi onda uštedjela i nešto novca na vjenčanici? 
Imamo dobre vijesti: Asos, modna internetska trgovina, sada nudi najneobičnije vjenčanice u svojoj „Bridal Collection“ i ove su godine popularnije nego ikad!

Možda vas zanima Odmah smo se poželjele udati! Alduk je predstavio novu kolekciju vjenčanica koje izgledaju zaista čarobno Rubrika Moda Moda

Prema izvještaju tvrtke Asos za 2020. godinu, vjenčanica iz kolekcije Asos prodavala se čak svake tri minute tijekom „lockdowna“. To nije ni čudo, jer trgovina ne nudi samo bajkovite vjenčanice u najrazličitijim krojevima, one su također povoljne cijene, a opet izgledaju superkvalitetno.

Ovaj je model najpopularniji na ASOS-u

Mnoge haljine spomenutog branda nadahnute su luksuznim brandovima vjenčanica, što čini njihov izgled tako poželjnim. Najprodavanija haljina je model „Sophia“ s čipkastim rukavima u boho stilu. Ali, i minimalističke haljine koje podsjećaju na Ganni ili Givenchy dostupne su u kolekciji „Bridal“. Stoga idi na Internet i kreni u kupovinu! 

Možda vas zanima Prisjetili smo se nekih od najljepših vjenčanica iz filmova. Nisu li nezaboravne? Rubrika Moda Moda

 | Autor:  | Autor:  | Autor:

Photo: shutterstock

Komentari 0