Life&style

Nova vremena, novi običaji! Ljudi održavaju vjenčanja s prozora, pogledaj kako to slatko izgleda

  • Pandemija koronavirusa rezultirala je nekim od najkreativnijih vjenčanja koje smo ikada imali priliku vidjeti
  • Jedan od neočekivanih trendova su vjenčanja s prozora do kojih je došlo jer je jedan od aktera trebao ostati u samoizolaciji
  • U nastavku te odvodimo na tri takve nesvakidašnje ceremonije koje su dokazale da ljubav ipak sve pobjeđuje

Pandemija koronavirusa uvelike je pomrsila planove brojnim mladencima koji su ove godine izrekli svoje 'sudbonosno da'. Velik broj njih bio je primoran promijeniti izvorne planove, a to je rezultiralo kreativnim rješenjima i novim zanimljivim trendovima. Jedan od njih svakako su - vjenčanja s prozora.

Možda vas zanima Morali su smanjiti broj uzvanika na vjenčanju pa su im priredili prizor od kojeg zastaje dah! Rubrika Life&style Life&style

Tako su svijet ovih dana obišla fotografije jednog vjenčanja iz održanog u Kaliforniji koje se doimalo kao scena iz 'Romea i Julije'. Samo nekoliko dana prije zakazane svadbe Amerikanka Lauren Jimenez je saznala da je pozitivna na koronavirus. Ipak, nije dopustila da joj virus pomrsi planove pa je sa zaručnikom Patrickom Delgadom odlučila kako će se planirana ceremonija održati ni manje, ni više nego kroz prozor.

Proslavu nisu propustili ni članovi njihove obitelji te bliski prijatelji koji su uz mladoženju stajali ispred zgrade, dok je mladenka u bijeloj vjenčanici sjedila na prozorskoj dasci. Par je povezivala bijela traka jer su njome željeli simbolizirati zajedništvo unatoč privremenoj odvojenosti.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

"Ovako definitivno nismo zamišljali dan vjenčanja, no uspjeli smo izvući ono najbolje iz situacije koja nas je zadesila. Bila sam shrvana kada sam saznala da sam pozitivna na koronu i da neću moći biti sa svojim voljenim na naš dan. No, zahvaljujući Patricku i njegovoj neizmjernoj potpori, uspjeli smo razmijeniti zavjete", otkrila je Lauren za tamošnju televizijsku postaju, dodajući kako je po završetku ceremonije odmah pohitala u krevet.

Možda vas zanima Top trendovi za mikro svadbu: Evo kako napraviti pravi spektakl od malog vjenčanja Rubrika Life&style Life&style

Matičar s četvrtog kata

Na drugom kraju Amerike, sličan se prizor prošlog ožujka odvijao ulicama New Yorka. Partnerice Reilly Jennings i Amanda Wheeler su poželjele da ceremoniju njihova vjenčanja umjesto matičara vodi bliski prijatelj, no on se uoči velikog dana našao u izolaciji. Zaručnice nisu dopustile da im korona poremeti planove te su organizirale novo vjenčanje koje je prijatelj Matt predvodio s četvrtog kata zgrade.

"Poslale smo poruku 'Želiš li nas udati ispred svog prozora u sljedeća 24 sata?' i rekao je 'DA!"Može za 90 minuta?' Obje smo završile radne sastanke, obukle se, uzele cvijeće i uputili se u njegov stan iza ugla", prisjetila se jedna od mladenki za CNN. Doista nesvakidašnji prizor.

Možda vas zanima Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela Rubrika Life&style Life&style

Prozor umjesto vile

A kako to izgleda kada se cijelo susjedstvo uključi u svadbenu svečanost, a da pritom uspješno održava socijalnu distancu, pokazali su stanovnici jednog stambenog bloka u španjolskom gradu A Coruña. Španjolska se početkom ožujka našla u lockdownu, no to nije spriječilo organizatoricu vjenčanja Albu Díaz i njezinog odabranika Daniela Camina da okrune svoju ljubav brakom.

Naime, kada je postalo izgledno da će morati otkazati planirano vjenčanje u ladanjskoj vili, odlučili su se na neočekivani potez - održati vjenčanje na vlastitom prozoru. Uz bliske prijatelje na video vezi i znatiželjne susjede na prozorima, Alba i Daniel su uistinu dobila magično vjenčanje koje su priželjkivali. "Na kraju dana bilo je vrlo posebno, jedinstveno i nekako naše", otkrili su tom prilikom sretni mladenci.

Photo: Instagram

Komentari 0