Moda

Odmah smo se poželjele udati! Alduk je predstavio novu kolekciju vjenčanica koje izgledaju zaista čarobno

  • Domaći dizajner Ivan Alduk poznat je po svojim predivnim vjenčanicama
  • Ivan je iskoristio trenutak kada su svadbe postale glavna tema medija da predstavi novu kolekciju
  • Vraćanje sistema na neke stare postavke poslužilo je kao smjernica pri stvaranju novih modela

Trenutno gotovo da i nema dana da u medijima ne čujemo novu vijest veznu za vjenčanja i svadbene svečanosti, a to je iskoristio i domaći dizajner Ivan Alduk te je u pravo vrijeme predstavio novu, predivnu kolekciju vjenčanica u koju će se svaka buduća mladenka zaljubiti. ''Vraćanje sistema na neke stare, dobre postavke. To je bila smjernica pri stvaranju ove kolekcije vjenčanica, ali i modne kampanje. Bijelo kao simbol nevinosti i nečeg praznog na čemu ćemo zabilježiti svoje misli, ideje, želje i sjećanja je temelj od kojeg kao kreativac krećem. Bijeli papir koji trpi razne poteze rukom, sve ideje, a onda ista takva tkanina i studio - mislim da je to izvrstan spoj za prezentaciju nove kolekcije u ovim vremenima'' objasnio je Ivan smjernicu za stvaranje novih modela. 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

''Ne pristajem na 'novo normalno' stanje koje je miljama udaljeno od tog pojma i na svakodnevno zasipanje depresivnim brojkama s kojima ne znam gdje bih. U stanju sličnom kaosu gdje gasimo jedan požar dok nam se isto vremeno rasplamsava ostatak zgarišta, ne mogu sjediti i ne činiti išta. Ono što kao modni dizajner najbolje radim i znam jest upravo to - dizajn, stvaranje posebnih kolekcija, kampanja, predivnih modela i zadovoljnih klijenata. Ono što me izuzetno ispunjava i veseli jesu radna mjesta u našem brendu, moji suradnici kojih se olako ne odričem u ovom kaosu. Stanje u koje smo svi upali, u nama je probudilo dalmatinski dišpet pa smo prvo otvorili veliki, raskošni Alduk dućan na Trgu kralja Tomislava 19, a zatim predstavili novu kolekciju''

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Kolekcija vjenčanica inspirirana ženskim tijelom, ističe ono najbolje ili prikriva "nedostatke". Aldukov rukopis lako prepoznatljiv po naglasku na liniji struka, u novoj sezoni je upotpunjen posebnim, efektnim tkaninama, čipkama i laskavim krojevima. Detalji pojasa od baršuna, plašt/rukavi koji se mogu skinuti, suknja kao dodatak jednostavnoj liniji vjenčanice koja je u tren čini raskošnom ili funkcionalnom su novosti koje očekuju buduće mladenke pri isprobavanju.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

''Ne treba život uvijek gledati razumom, već je ponekad pametno pustiti srce da vodi. A ako ono, u ovo ludo vrijeme, vodi i prema raskošnoj vjenčanici iako je svadba u uskom krugu obitelji ili na plaži - dopustite mu tu slobodu.'', objasnio je Ivan misao kampanje koju je snimio i kreativno oblikovao fotograf Ivan Pavliš, dok je za make-up i frizuru zadužan Studio Marcela. Ana Laura Kapetanović iz Talia agencije se po drugi put našla kao zaštitno lice Alduk bridal kampanje. 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Photo: John Pavlish

Komentari 0