Moda

Zara ima 3 bijele haljine koje su toliko lijepe da ih možeš nositi na vjenčanje - vlastito

  • Mnogi high street brendovi s vremena na vrijeme nas iznenade haljinama koje veoma nalikuju vjenčanicama
  • Osim što izgledaju svečano, cjenovno su prihvatljivije od klasičnih vjenčanica u salonima
  • Zara je sada predstavila tri modela dugih bijelih haljina koje su idealne za ljetna vjenčanja

Mnoge mladenke su uživale u planiranju i iščekivanju svog ljetnog vjenčanja, no trenutna epidemiološka situacija u Hrvatskoj i svijetu poremetila im je planove. Brojna vjenčanja su se odgodila za iduću godinu, a neka će jednostavno biti skromnija nego što su planirana. Možda si i ti jedna od njih, a idealnu vjenčanicu još uvijek nisi pronašla ili jesi no, sada razmišljaš o nešto jednostavnijem modelu. Upravo za to rješenje ima Zara koja je predstavila tri haljine koje izgledaju kao vjenčanice.

Možda vas zanima Wow! Orsay je u svoju novu kolekciju uključio i vjenčanice, a jako su povoljne cijene! Rubrika Moda Moda

Kao i mnogi drugi brendovi, tako i mnogima omiljena Zara, često u svojoj kolekciji predstavi vjenčanice, ali i haljine koje veoma nalikuju na njih. Za razliku od klasičnih, ove haljine imaju plus i zbog svoje cijene koja je prihvatljivija. U trenutnoj ponudi španjolskog brenda tako smo pronašli tri predivna modela. Prva je duga prljavo bijela haljina od žakarda s cvjetnim uzorkom. Ovaj romantičan model ima V izrez te podesive naramenice, a cijena je 399,90 kuna.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Drugi model poseban je po svojevrsnom dekolteu na leđima. Prednji dio je opuštenog i ravnog reza dok leđa imaju prilagodljivi nabor na vezanje. Kao i prethodni model i ovaj ima podstavu pa se ne moraš brinuti, a cijena joj je 499,90 kuna.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Možda vas zanima Olja Vori i Iva Radić nose Zarinu haljinu u boji sezone - nekima se sviđa, drugi bi je vratili u prošlost Rubrika Moda Moda

Posljednji model, no ne i manje lijep je također haljina od žakarda, ali ovog puta točkastog. Prljavo bijeli model sprijeda ima V izrez dok se na leđima nalazi predivan moment u vidu ukrasnih gumbića koji su presvučeni tkaninom. Cijena ovog modela je 499,90 kn.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Teško bismo se mogli odlučiti za samo jedan model, a ne sumnjamo kako ćemo ovog ljeta viđati brojne dame u ovim haljinama. Iako nalikuju vjenčanicama, one se, naravno, ne moraju nositi samo u tu svrhu već i kao večernje elegantne haljine. Isplati se i priuštiti si jednu od ovih haljina jer su napravljeni kao klasični i vječni modeli koji neće tako lako i brzo izaći iz mode.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0