Moda

Wow! Orsay je u svoju novu kolekciju uključio i vjenčanice, a jako su povoljne cijene!

  • Modni brand Orsay priključio se trendu koji vlada proteklih sezona u modnoj industriji te je u svoju ponudu uključio i vjenčanice
  • Za sada su dostupna dva modela dugih jednostavnih vjenčanica koje se osim izgledom ističu i pristupačnom cijenom
  • No, osim haljina za mladenke, kolekcija uključuje i niz odjevnih komada i modnih dodataka za sve uzvanice

Vodeći modni brendovi nerijetko u svoje kolekcije odluče uvrstiti i vjenčanice, a ovom trendu ove se sezone priključio i Orsay. Ovoga proljeća predstavio je kolekciju nazvanu "Say yes to Orsay" u kojoj su predstavili dvije klasične vjenčanice koje su dostupne za kupovinu putem njihove službene internetske stranice. 

Možda vas zanima Ovaj tip haljine izvrsno pristaje svakoj figuri! Izdvojili smo najljepše iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

Baš poput vile

Prva je bijela vjenčanica od tila s podstavom od debelog, glatkog pletiva čija dužina seže do samog poda. Dužina joj seže do samog poda. Rezana je u struku, s donjim lepršavim višeslojnim dijelom od tila. Ima podesive naramenice i V izrez, a gornji dio konstruiran je poput korzeta koji je na površini ukrašen vezenim cvjetovima s ušivenim šljokicama i kristalićima. Skriveni zatvarač je smješten sa stražnje strane. Uz vjenčanicu u setu dolazi i zaštitna navlaka sa zatvaračem. Cijena ovog modela iznosi 999,99 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Manje je više

Drugi model je nešto jednostavniji te je riječ o vjenčanici s lepršavom suknjom od tila i podstavom od glatkog pletiva. Dužina joj pada do samog poda, no rezana je struku. Gornji dio posut je šljokicama i ušivenim ukrasnim detaljem na vrhu. Haljina ima tanke i podesive namirnice, a kopča se straga sa skrivenim zatvaračem. Baš kao i u prvom slučaju, uz vjenčanicu u setu dolazi i zaštitna navlaka. Njezina cijena iznosi 649,90 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Elegantni odmak od tradicionalnog

Tu je i treća opcija! Doduše nije riječ o klasičnoj vjenčanici već bijeloj uskoj haljini midi kroja. Ovaj model ukrašen je vrpcama od glatke tkanine na gornjoj prednjoj strani. Može biti sjajan odabir za sve one mladenke koje žele odmak od "tradicionalnih" interpretacija haljine koju ću odjenuti za svoj veliki dan. Osim u bijeloj, ova haljina dolazi i u ružičastoj varijanti, a možeš je nabaviti po cijeni od 319,90 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Može li se već na vjenčanju vidjeti da paru u braku neće cvasti ruže Rubrika Love&Sex Love&Sex

Što se još krije u ovoj kolekciji?

No, Orsay u svojoj novoj bridal kolekciji nije mislio samo na mladenke već i na potencijalne uzvanice. Tako su se u njoj našlo više od 90 različitih odjevnih komada i modnih dodataka, a mi smo ovoga puta izdvojile četiri sjajne haljine u kojima možeš zablistati kao gošća. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Plava duga haljina (429,90 kuna), Cvjetna haljina s mašnom (319,90 kuna), Ružičasta cvjetna haljina (319,90 kuna), Plava uska haljina (299,90 kuna)

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0