Moda

Nakon Maje Šuput i Izabel Kovačić se pojavila u modnom komadu koji ne prestaje izazivati reakcije

  • Nadaleko je poznato kako Izabel Kovačić ima rafinirani modni stil, a nerijetko nas iznenadi komadima iz svog ormara
  • Ovoga puta to je pulover, odnosno grijač za ruke, koji je zbog svog neobičnog izgleda postao predmetom modnih rasprava
  • Nedavno smo u sličnom komadu imali priliku vidjeti i pjevačicu Maju Šuput. Koja je po tebi bolje obavila modni zadatak?

Poduzetnica Izabel Kovačić podijelila je na svom Instagramu seriju fotografija na kojima možemo vidjeti kako uživa u restoranu. Pažnju je plijenila zanimljivom modnom kombinacijom, ali i sjajnom linijom. "Rodila si kažeš? Di je ostatak", upitala ju je jedna od pratiteljica. Podsjetimo, 27-godišnjakinja je sredinom listopada rodila prvo dijete, sinčića Ivana.

Možda vas zanima Tajne dobrog stila: Zahvaljujući ovim sitnicama, svaki dan možeš izgledati dotjerano Rubrika Moda Moda

Za svoj predstavljeni izgled Izabel je primila niz komplimenata, a svoj komentar nisu propustile ostaviti ni dvije poznate dame, glumica Sementa Rajhard i pjevačica Nina Badrić.

Supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica te smo se u više navrata imali priliku uvjeriti kako njezin ormar vrvi komadima dizajnerskim potpisom. Ovoga puta odlučila se pohvaliti šeširom s potpisom dizajnera Ruslana Baginskiya. Riječ je o trenutno iznimno traženim pokrivalima za glavu koje rado nose i Madonna, Jennifer Lopez te Bella Hadid.

Možda vas zanima Od Jennifer Aniston do Kendall Jenner: ovo je najpopularnija zimska jakna među slavnim damama Rubrika Moda Moda

Ipak, našu je pažnju privukao modni detalj koji posljednjih mjeseci ne prestaje izazivati reakcije brojnih ljubitelja mode. Riječ je o puloveru koji je sastavljen od gornjeg dijela, odnosno rukava i ovratnika. Ovaj komad našao se i u jesenskoj Zarinoj kolekciji pod nazivom "pleteni grijač za ruke", a ubrzo nakon predstavljanja izazvao je pravu pomamu te je rasprodan diljem svijeta. Njegova cijena iznosila je 140 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Ove čizme će biti posebno tražene 2021. godine - Kate Middleton ih rado nosi godinama Rubrika Moda Moda

Ovaj se modni dodatak preko noći  pretvorio u predmet polarizirajuće rasprave - dok su ga jedni dočekali s oduševljenjem, drugi su se zgražali. A po svemu sudeći svojim neobičnim izgledom osvojio je i pjevačicu Maju Šuput. Tako smo krajem studenoga mogli vidjeti kako je ovaj pleteni komad uparila s crnom slip haljinom i bijelim čizmama. A prema prikazanom pjevačica i poduzetnica imaju još jednu zajedničku modnu ljubav - kapu. No, vratimo se pletenom modnom detalju, bi li i ti jedan takav primjerak voljela imati u svojoj kolekciji?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0