Stars

Poznate trudnice: Marija i Ana otkrile spol beba, a Maja ime koje će nadjenuti sinu

  • Na domaćoj javnoj sceni trenutno se odvija pravi mali 'baby boom', a prinove bi uskoro trebale stići u tri poznate obitelji
  • Marija Husar Rimac uskoro će postati majka malenom dječaku, dok glumica Ana Vučak Veljača s nestrpljenjem iščekuje upoznati svoju malenu djevojčicu
  • U obitelj Maje Šuput za dva mjeseca stiže maleni dječak, a pjevačica je otkrila kako mu namjerava dati strano ime

Pjevačica Marija Husar Rimac iznenadila je mnoge otkrivši prošlog listopada kako u 46. godini očekuje prvo biološko dijete. Naime, sa suprugom Vjekoslavom već ima šestgodišnjeg posvojenog sina Ivana, a u obitelj će uskoro stići još jedan dječak.

"Trudnoća je prošla idealno, bez komplikacija i problema. Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe", otkrila je nekadašnja članica grupe Divas za Story. Tom prilikom je priznala i kako je obitelj i prijatelji učestalo zezaju da pri pripremama za dolazak prinove "kupila pola dućana".

Pjevačica ne skriva sreću što joj se želja za majčinstvom ponovno ostvarila, a napomenula je kako zasad nema ni posebnih strahova. "Prisutna je ta neizvjesnost kako će proći prvi dani i molimo se da porod prođe u najboljem redu. Ali, kada pomislim na prve dane s bebicom, kao da sanjam, još uvijek ne mogu vjerovati", istaknula je.

Možda vas zanima Problemi sa začećem ne smiju biti tabu! Nemojte se sramiti jer za to niste krive Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Ana Vučak Veljača

Roda će uskoro pokucati na vrata obitelji Veljača. Glumica Ana Vučak Veljača kroz nekoliko tjedana očekuje dolazak svog prvog djeteta. Za Story je otkrila kako će ona i suprug Ivan postati roditelji djevojčice. "Ime ćemo još zadržati za sebe, jako nam je lijepo i nježno, a do njega smo došli ovog ljeta na Visu dok sam bila friško trudna i još nismo znali što nosim. Odluka je bila zajednička i brzopotezna.", istaknula je.

U spomenutom razgovoru 34-godišnjakinja je otkrila kako trudnoća prolazi u najboljem redu, no ponajviše je žalosti što njezin suprug neće zbog pandemije koronavirusa i mjera predostrožnosti biti na porođaju.

Možda vas zanima Konačni odgovor na vječno pitanje: Postoji li 'najbolja' dob za trudnoću? Rubrika Life&style Life&style

Maja Šuput Tatarinov

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov ne libi se s obožavateljima podijeliti trenutke iz svoje prve trudnoće. Već je poznato kako će u njezinu obitelj početkom proljeća stići dječak, a u razgovoru za InMagazin otkrila je koje mu ime namjerava nadjenuti. "Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira."

Svoju tezu popratila je i sljedećim argumentima: Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'", kazala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Također je priznala kako joj je nekoliko dana bilo teško procesuirati vijest da u njezinu malu obitelj stiže dječak, a ne djevojčica jer su svi bili uvjereni kako će roditi 'malu Maju'. "Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer je toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš na svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu", istaknula je.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0