Stars

Nataša Janjić postala je mama djevojčice predivnog imena, a curicu je rodila i poznata sportašica

  • Glumica Nataša Janjić Medančić i taekwondoistica Lucija Zaninović jučer su rodile drugo dijete
  • Nataša je nakon sina Tonija, na svijet donijela djevojčicu kojoj je sa suprugom dala ime Kaja
  • Lucija je također rodila djevojčicu kojoj je dala ime Marina, a sa suprugom Nalom ima i sina Ervina

Jučerašnji dan bio je veoma radostan za obitelj i prijatelje dvije poznate Splićanke. Nataša Janjić Medančić i Lucija Zaninović postale su majke po drugi put, a nakon sinova na svijet su stigle i djevojčice. Obje su se pohvalile na društvenim mrežama te su  odmah otkrile i njihova imena. 

Možda vas zanima Kostelići su preslatkim videom prvi puta javnosti pokazali svoje blizanke Katu i Janu Rubrika Stars Stars

Nataša je objavila fotografiju na kojoj u naručju drži tek rođenu kćerkicu te je napisala: ''I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir'' te je otkrila kako je sa suprugom Nenadom Medančićem djevojčici nadjenula ime Kaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Glumica i ortoped već imaju sinčića Tonija koji je na svijet došao sredinom veljače 2019. godine, a da će se obitelj povećati za jednog člana, Nataša je otkrila uoči sinovog prvog rođendana. Par se vjenčao krajem veljače 2018. godine, a posljednjih pet mjeseci mogli smo pratiti kako se obitelj odmara prvo u Nenadovoj Istri, a zatim u Natašinoj rodnoj Dalmaciji. 

Možda vas zanima Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno Rubrika Beauty Beauty

Još jedna Splićanka pamtit će jučerašnji dan. Taekwondoistica Lucija Zaninović također je rodila djevojčicu Marinu, a kako piše Gloria.hr malena je na svijet došla carskim rezom te se majka i dijete osjećaju dobro. Sportašica i suprug Nal Kuzmić, koji su u braku od svibnja 2017. godine, već imaju sina Ervina (2). 

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Zanimljivo je da kada je Lucija bila trudna s prvim djetetom i njezina sestra blizanka Ana također je bila trudna. Ana je rodila sina Tomu samo mjesec dana nakon što je na svijet stigao maleni Ervin, a cijela obitelj nestrpljivo iščekuje da doma stignu Lucija i malena Marina. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0