Moda

Bijela haljina ove Splićanke nas je oduševila pa smo izučili gdje kupiti takav komad

  • Bijela haljina uobičajen je ljetni komad koji ne izlazi iz mode, ipak, ova je prolaznica odskočila iz mase
  • Umjesto lagane i lepršave haljine odbraja je onu od neuobičajena materijala - trapera
  • Total white look isfurala je na drukčiji način, a ukupni dojam je bio coolerski i sjajan

Gotovo da je nezaobilazan ljetni komad u garderobi mnogih žena - bijela ljetna haljina. Boje koja odbija sunce, najčešće je lagana i prozračna te romantična - izvezena, s volanima, lepršava. Možemo je nositi na različite načine, uz natikače sa ravnim potplatom, rimljanke, sandale s potpeticiom ili, vrlo chic, i čizme. Ipak, brineta sa splitskih ulica dala je novo značenje pojmu bijela haljine.

Možda vas zanima Uz ove male trikove možeš uštedjeti stotine kuna mjesečno Rubrika Life&style Life&style

Njezina je od od čvrstog platnenog materijala, bijelog trapera i vrlo otkačena. Iako krojem sliči klasičnoj traper jakni, kragne nema, djeluje kao da je ona odrezana škarama, a s neporubljenog ruba mini haljine vise konci... Rukavi su izrazito široki i podvrnuti, na grudima našiveni džepovi, a boja - bijela i prikladna za ljeto. 

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Haljini je pridružila bijele tenisice i bijelu torbicu i stvorila all white look na svoj način. Ako ti se sviđa haljina, istražili smo gdje kupiti sličnu (ovu točno, nismo uspjeli pronaći). Na ASOS-u je dobar izbor bijelih haljina od trapera slična kroja, a cijene nisu visoke.

Možda vas zanima Idealan proljetni look: Romantičnu bijelu haljinu prolaznica je upotpunila čizmicama Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva nadesno: košulja-haljina (ASOS, 255kn); haljina s puf rukavima (ASOS, 330kn); haljina s pojasom (ASOS, 305kn); košulja-haljina (ASOS 385kn)

U dućanima kod nas u kojima standardno kupujemo, nismo ih pronašli, ali ima varijanti košulja-haljina, haljina od trapera, pa čak i bijela haljina od umjetne kože koje asociraju na zanimljivi komad lijepe Splićanke. Možda te inspitiraju... 

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva nadesno: bijela kožna haljina (Pull&Bear 299,90kn); kratka košulja-haljina (Zara 299,90kn); košulja-haljina midi dužine (Zara 299,90kn); haljinica s puf rukavima (Zara 229,90kn)

Photo: Pixsell/Ivo Čagalj

Komentari 0