Stars

Nakon godina izbivanja i šutnje, progovorila slavna pjevačica: Bila sam zatočena i silovana

  • Početkom 2000-ih pjevačica Duffy je osvajala top-ljestvice svojim hitovima
  • Svoje dugogodišnje izbivanje sada je objasnila u potresnoj objavi na Instagramu
  • "Istina je da sam bila silovana i drogirana i držana u zatočeništvu nekoliko dana"

Dugo smo se pitali gdje je nestala Duffy, britanska pjevačica moćnog glasa koja je 2000. osvajala top-liste svojim hitom 'Mercy', a jučer se, nakon godina šutnje, na Instagramu obratila šokantnim priznanjem. Pjevačica je otkrila kako je bila zatočena, drogirana i silovana:

"Možete samo zamišljati koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O tome kako bih ovo napisala, kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer sada progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on

 

"Istina je, i molim vas, vjerujte mi kad kažem da sam sada dobro i da sam sigurna, da sam bila silovana i drogirana i držana u zatočeništvu nekoliko dana. Naravno da sam preživjela. Oporavak je trajao neko vrijeme. Nije bilo jednostavnog načina da to kažem. Mogu vam reći da sam u posljednjem desetljeću tisuće i tisuće dana posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada", napisala je Duffy. 

Možda vas zanima "Odvezao me na parkiralište, krenuo prema meni i rekao: 'Mislim da ti se sviđam'..." Rubrika Life&style Life&style

 

Objasnila je kako nije mogla pjevati jer joj je srce bilo slomljeno, ali da su rane zatim cijelile te je najavila i intervju i zamolila javnost da ne uznemirava njezinu obitelj nakon ovog saznanja.

 

Možda vas zanima UŽIVO: Tisuće ljudi na prosvjedima u Hrvatskoj s jasnom porukom - "Silovanje je zločin!" Rubrika Life&style Life&style

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

 


 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0