Stars

Nakon Doris, još jedna voditeljica u ljubavnim problemima: Ivana Mišerić navodno je prekinula dugogodišnju vezu

  • Prema informacijama koje je donio časopis Story, voditeljica Ivana Mišerić prekinula je dugogodišnju vezu sa Sandrom Murom
  • Isti medij prenosi kako je 34-godišnjakinja iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli proteklih mjeseci
  • Par je u vezi bio od kraja 2018. godine, a o navodnom prekidu Ivana se nije željela javno očitovati

Nakon razlaza supružnika Rogoznica u kuloarima se počelo nagađati o prekidu još jednog poznatog domaćeg para. Kako donosi magazin Story, vezi radijske voditeljice Ivane Mišerić i suosnivač hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandra Mura došao je kraj. Premda njezine fotografije na društvenim mrežama ne sugeriraju kako Ivani trenutačno u ljubavi ne cvjetaju ruže, prema posljednjim informacijama 34-godišnjakinja se iselila iz luksuznog stana u centru Zagreba u kojem je par živio posljednjih mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alapaka moja.

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Možda vas zanima WOW! Ne možemo se nagledati čarobnog stana voditeljice Ivane Mišerić Rubrika Life&style Life&style

Posljednju fotografiju iz njihovog zajedničkog doma voditeljica je objavila krajem travnja, a prema saznanjima, trenutačno sa četveronožnim ljubimcem Fridom boravi u rodnoj Velikoj Gorici. Tome u prilog svjedoče i fotografije koje je Ivana posljednjih tjedana objavljivala na Instagramu. O svojoj trenutnoj ljubavnoj situaciji nije se željela javno očitovati.

Možda vas zanima 5 stvari trebaš i 6 koje ne smiješ reći prijateljici koja prolazi kroz rastavu ili prekid Rubrika Love&Sex Love&Sex

Posjetimo, Ivana i Sandro u vezu su bili od kraja 2018. godine, a javnost je za nju saznala kada je tada zaljubljeni par na svoje društvene mreže postavio zajedničke fotografije s odmora na Maldivima. Prije toga voditeljica je bila u dugogodišnjoj vezi s Jurajem Hrvačićem za kojega se 2014. godine i zaručila. Baš kao ni u ovom slučaju, o prekidu zaruka tada nije željela javno govoriti. Ubrzo je upoznala Sandra i činilo se kako je u njemu pronašla sve što je tražila. A je li njihova veza naišla tek na privremenu prepreku ili je njihovoj ljubavi uistinu došao kraj pokazat će vrijeme.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0