Stars

Hrabro! Ivana Mišerić pokazala je vještinu kojom se ne može pohvaliti baš svatko

  • Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu se pohvalila novim hobijem
  • Upisala je školu letenja te je već na pola puta da postane pilotkinja 
  • Objavila je i snimku s 34. sata te je pokazala kako upravlja Cessnom

Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu često na društvenim mrežama dijeli situacije iz privatnog života sa svojim pratiteljima. Poznata je i kao ljubiteljica sporta i zdravog načina života, a ovog puta iznenadila je mnoge novim hobijem. Naime, Ivana je upisala školu letenja te je već na pola puta da postane pilotkinja.  

Možda vas zanima Najnoviji izazov osvojio je internet, posebno ga vole vatrogasci i medicinske sestre - a iskazala se i Ivana Mišerić Rubrika Life&style Life&style

Zgodna voditeljica je prvo objavila trominutni video u kojem se priprema za ulazak u Cessnu te kako izgleda kad je ona u ulozi pilota, a iz videa smo mogli doznati što se sve radi na 34. satu. Uz objavu, Ivana je napisala: ''Nebo je granica i te fore... Idem po krila jer B, F, G kategorije nisu dovoljne. Opa. Ovo je zastrašujuće dobro. '' Zasad voditeljica ima dozvolu za upravljanje automobilom, traktorom te radnim strojevima, a veseli se novoj kategoriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Možda vas zanima Ivana Mišerić naručila je 'romantični zeleni topić' - pogledaj što joj je stiglo Rubrika Stars Stars

Također, Ivana nije propustila priliku slikati se ispred svog trenutačnog vozila, a mnogi su ostali oduševljeni njezinom hrabrošću te su joj poželjeli sreću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Objavila je i sliku iz kokpita u kojem posljednje vrijeme provodi puno vremena te je napisala: ''Ako mislite da možete, vi možete. Ako mislite da ne možete, opet ste u pravu.'' Vjerujemo kao će Ivana svojim pratiteljima pokazivati i dalje kako napreduje njezin novi hobi, a mi moramo priznati da je zaista hrabra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Možda vas zanima Kako je samo gipka! Ne vjerujemo što je Nikolina Ristović uspjela izvesti u Trogiru Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0