Life&style

Internet je poludio za genijalnim trikom s vrećicama za smeće. Izgleda da smo ih cijeli život krivo postavljale!

  • Prve smo u redu kada treba isprobati trikove koji olakšavaju život 
  • Oni se ponekad odnose i na jednostavnije radnje koje smo do sada obavljali automatizmom i nikad nismo razmišljale da mogu postati još učinkovitije
  • Zato smo s tobom morale podijeliti odličan trik za postavljanje vrećice za smeće na naše kante – stvarno je genijalno jednostavan!

Što to ima uzbudljivo u načinu postavljanja vrećica za smeće na naše kante u kuhinjama - može će pomisliti neke od vas. No, nakon objave  korisnika TikTika ''Chrisa'' nismo mogli ne podijeliti ovaj zgodan trik koji će ti olakšati život. Zapravo smo ostale  iznenađene ovim jednostavnim i novim načinom koji će možda postiti naš novi automatizam u domaćinstvu. Uopće ne zahtijeva dodatan angažman, a mi ga jedva čekamo isprobati. 

Možda vas zanima Ovo je razlog zbog kojeg ćeš zobene pahuljice odmah poželjeti baciti u kantu za smeće Rubrika Life&style Life&style

‘’Ono što bi trebala učiniti je postaviti rubove vrećice preko oboda kante za smeće, a zatim dno vreće pogurati prema unutrašnjosti kante. Na ovaj način će se istisnuti zrak’’, Chris je ukratko opisao video priložen na svome TikTok profilu. 

@chris.hhl

when I learned not all people do this I was SHOOK ##koreanboy ##trashcan ##tutorial

♬ original sound - chris.hhl

Ovaj naputak je brzo nakon objave krajem svibnja postao viralan, a pregledalo je više od 700.000 ljudi i komentiralo više od 1000 korisnika društvene mreže. 

‘’Ovo su stvari oko kojih se uzbuđuju odrasli’’,  ''Izgleda da smo radili pogrešno cijelo vrijeme’’, ‘’Činjenica da sam uzbuđena zbog ovog videa zaista pokazuje da imam 25 godina’’, samo su neki od komentara korisnika TikToka. 

Mi ćemo se kod sljedeće zamjene vreće za smeće sigurno sjetiti Chrisovog savjeta, a ti?

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hm