Stars

Ivana Mišerić naručila je 'romantični zeleni topić' - pogledaj što joj je stiglo

  • Ivana Mišerić odlučila je kupiti zeleni romantični topić, no kada je napokon stigao ostala je iznenađena
  • Premda na prvu uistinu podsjeća na ruksak ili vreću, radi se o modelu s trakicama koje se vežu na leđima
  • Pratioci su ustvrdili da joj sjajno stoji, ali joj i udijelili par savjeta u što ga može pretvoriti ako joj se ne sviđa

Voditeljica Ivana Mišerić odlučila je putem Interneta naručiti romantični topić, no kada je on stigao uvelike se iznenadila. Svoju je reakciju spremno podijelila s pratiocima na društvenim mrežama. Objavila je seriju kratkih videa i fotografija na kojima prikazuje famozni zeleni topić, a popratila ih je sljedećim opisom:" Okej. Nije ruksak. Nije vreća. To je trebao biti romantični topić koji sam naručila. Sad koliko je romantičan i koliko je topić...subjektivno dosta. Nisam još sigurna."

Možda vas zanima Stigle su nove kolekcije špagerica - ženstvenije su nego ikad, a jedna boja je totalni hit! Rubrika Moda Moda

Priznajemo, prema prvim kadrovima postavljenog videa malo tko bi pogodio da se zapravo radi o odjevnom komadu. Tako je jedna pratiteljica primijetila kako ju je u prvi mah podsjetio na zaštitnu masku za lice. No, ipak je riječ o prozračnom zelenom topu s trakicama s obje strane koje se vežu na leđima.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Ove sportske hlače postale su modni hit - izdvojile smo najljepše od 80 do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Pratitelji su imali par savjeta

Budući da je Ivana objavila i fotografije na kojima ga nosi mnogi su njezini pratitelji ustvrdili kako joj sjajno pristaje te da će biti idealan za nadolazeće ljeto. No, kako se iz samog opisa dalo naslutiti kako radijska voditeljica nije oduševljena kupovinom, pratitelji su joj rado predložili što da učini s njime. "Bar si uvijek spremna ako nema vrećica u trgovini" i "Barem je boja lijepa, napravi maramu za kosu" - bili su neki od udijeljenih savjeta. A što ti misliš, treba li ga Ivana zadržati?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0