Stars

Najzabavniji holivudski par zeza se s COVID cijepljenjem: Ryan je napokon dobio 5G mrežu

  • Hollywoodski par Blake Lively i Ryan Reynolds i ovoga puta su nasmijali obožavatelje
  • Osim što se zaista vole, znaju se dobro i našaliti na račun onog drugoga
  • Ovaj su puta, u svom stilu, komentirali cijepljenje protiv koronavirusa

Jedna od najomiljenijih Holivudskih plavuša i najpoznatijih "Tračerica", pronašla je svoju srodnu dušu u glumcu Ryanu Reynoldsu, a koliko su nam simpatični i smiješni zajedno svjedoči i sljedeća zgoda. Tako u životu ništa nije sigurno, osim smrti, poreza i činjenice da će Blake Lively i Ryan Reynolds iskoristiti bilo koju priliku da se zezaju i rugaju jedno drugome.

Blake Lively i Ryan Reynolds prvi put su pokazali svoje treće dijete - evo što smo uspjeli doznati

Naime, par se nedavno zajedno cijepio protiv Covida-19, a Ryan je u šali rekao "Napokon sam dobio 5G", ismijavajući teoriju zavjere da virus povezan s mobilnom telefonijom i 5G mrežom. Naravno, ova smiješna teorija zamah je dobila na početku pandemije kad o mutirajućem virusu nismo znali gotovo ništa.

Možda vas zanima Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine? Rubrika Moda Moda

No, tu smijehu nije kraj. Ryan, koji je za cijepljenje nosio bijelu majicu i jarko ružičastu kapicu počeo je dobivati šale na svoj račun, a priliku je iskoristio kako bi se našalio sa suprugom otkrivši da je njegov izbor odjeće imao zapanjujuću sličnost s outfitom koji je nosila tijekom snimanja filma Rhythm Section. Blake je tako dobila izrazitu konkurenciju u stilu, a Ryan je modno natjecanje okrunio pitanjem "Kome stoji bolje?", tražeći od obožavatelja da glasaju u anketi za svog favorita.

Za svoje tijelo iz snova Blake Lively radi samo jednu jedinu vježbu. Kopiramo!

 | Autor: Instagram Instagram

Glumica mu nikako nije ostala dužna te je kopirala anketu na vlastiti Instagram Story i prozvala muža za komičan izgled. "Moj suprug me pokušava ismijati, dok izgleda kao Bernie iz memova...", "Sretno s ovim @vancityreynolds."

 | Autor: AndreasHale/Twitter AndreasHale/Twitter

U slučaju da se pitaš, Reynolds trenutno ima malo prednosti u anketi s 52%. Obožavatelji Blake Lively probudite se!

Photo: shutterstock

Komentari 0