Stars

Za svoje tijelo iz snova Blake Lively radi samo jednu jedinu vježbu. Kopiramo!

  • Glumica Blake Lively je u top formi i njeno tijelo doista izgleda zamamno 
  • Njen fitness trener otkrio je s kojom je vježbom došla u formu nakon trudnoće 
  • Riječ je o jednoj vježbi – koja je vrlo jednostavna! 

Glumica Blake Lively obožava peći (i jesti kolače) i ipak je uvijek u vrhunskoj formi. To može zahvaliti svom fitness treneru Donu Saladinu iz New Yorka. On nam je otkrio kako je pomogao slavnoj glumici da dođe do fino istreniranog tijela. Jedna vježba je za Saladina pravi tajni recept za istrenirano cijelo tijelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best friend. Owner of @aviationgin. Sexy AF. Here’s lookin’ at you, kid. ♥️ @vancityreynolds

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Možda vas zanima Da bi dobila najviše od vježbanja, po završetku bi trebala navaliti na ovih 5 namirnica Rubrika Life&style Life&style

Dakle, što je najviše pomoglo  Blake Lively? Jedna vježba s girjom! Točnije, zamah s girjom. 

Dakle, girjom se zamahne između nogu te ispred sebe. Kad se zamahne girjom ispred sebe, onda su noge ispružene. Kad težina ide prema dolje, onda su noge lagano savijene. Ta vježba aktivira gotovo svaki pojedini mišić. Ova vježba može se usporediti s klasičnim mrtvim dizanjem – ali s manje kilograma i više tempa. Trenira se cijelo tijelo, a osobito definira stražnji i gornji dio tijela. 

Glumica je na treningu radila pet puta po pet zamaha s girjom. Svakako počni s manjom težinom (od dvije do pet kilograma), a zatim postupno vremenom povećavaj težinu. 

Saladino dodaje da ova vježba sama nije čudotvorno sredstvo za oblikovanje tijela. Osim treninga važna je zdrava i uravnotežena prehrana. 

Možda vas zanima Nevjerojatna je! Pogledaj što je 74-godišnja bakica učinila od svog tijela u samo tri godine vježbanja! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0