Stars

Na male ekrane vraća se 'Tvoje lice zvuči poznato', a kandidati su već pokazali što nas čeka!

  • Osmero natjecatelja uz tim šminkera i maskera, kostimografa, vokalne trenerice, plesni i dramski treneri započinju svoj angažman na Novoj TV što znači da je vrijeme za show 'Tvoje lice zvuči poznato'
  • Nastavak prikazivanja zabavnog showa najavila je TV kuća, ali i neki od kandidata koji će svojim transformacija pokušati impresionirati žiri u novih 14 epizoda
  • Mali uvid u to što nas očekuje dale su Neda Parmać i Lana Klingor, a usput su pobrale i poneke šaljive komentare

Zabavni show Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato' u kojem estradnjaci publiku zabavljaju zanimljivim interpretacijama najvećih domaćih stranih hitova uskoro se vraća na male ekrane. Povratak televizijskog formata najavila je sama TV kuća, ali i neki od osmero kandidata koji jedva čekaju nove angažmane u novih 14 emisija. Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek tako će ponovo prepustiti rukama stručnih visažista kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, a Neda i Lana na svojim Instagram profilima već su dale naslutiti kako bi to moglo izgledati.

Možda vas zanima 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se na male ekrane, a znamo i koji nas kandidati očekuju Rubrika Stars Stars

Neda Parmać tako je u video na svome Instagram profilu pokazala kako će zavladati pozornicom – sasvim neprepoznatljiva. ‘’Uskoro’’, kratko je najavila Neda. Izgled pjevačice u kojem je tako ‘ostala’ bez svoje kose, a na licu nema ni trunke make-upa, mnoge je inspirirao na kreativne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskoro!!! @tlzphr

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

‘’Sasvim sam se naježio od ove slike, ali mi se sviđa’’, ‘’Što je ovo? Ratovi zvijezda?’’, ‘’Znam na koga me podsjećaš, isti Robocop’’, ‘’Mr. Proper’’’’Dr. Evil’’, našalili su se mnogi Nedini pratitelji u komentarima. 

Nastavak sezone ‘Tvoje lice zvuči poznato’ najavila je i Lana Klingor. ‘’Definitvno najteži projekt koji sam u životu radila’’, napisala je Lana uz fotografije na kojima joj je uz pomoć prostetike sasvim promijenjen izgled. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Svojim vještinama kandidati će pokušati zadiviti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Voditeljska palice pripast će uhodanom dvojcu Maji Šuput i Frani Ridjanu.

Možda vas zanima Maja Šuput pokazala kako se provodi na svadbama: "Ipak ima vlakića" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pripreme za nastavak druženja u tijeku... @tlzphr #josmaloietonas

A post shared by 📺 F r a n o R i d j a n 🎤 (@thefranor) on

Podsjetimo, Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor pobjednici su u prve dvije epizode u ožujku prije stanke.

Photo: Nova TV
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    opet neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee