Stars

'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se na male ekrane, a znamo i koji nas kandidati očekuju

  • Na male ekrane u proljeće stiže šesta sezona showa Tvoje lice zvuči poznato
  • Producenti najavljuju kako se radi o do sada najuzbudljivijoj sezoni showa u kojoj nas očekuju i brojne promjene
  • Osim novog žirija i voditelja očekuje nas i novih osmero kandidata čija su imena već poznata

Atraktivnim i uzbudljivim transformacijama u novoj sezoni emisije ‘’Tvoje lice zvuči poznato’  koja starta na proljeće, zabavljat će nas osam kandidata čije su imena već poznata. Naime, nakon pet sezona prikazivanja emisije i brojnih estradnjaka koji su nas oduševljavali svojim interpretacijama najvećih domaćih i stranih hitova, ove godine s malih ekrana zabavljat će nas kazališni, filmski i televizijski glumac Siniša Ružić, mlade glumačke snage Marko Braić i Pavao Medvešek, fitness trener, glumac i model Mario Valentić, pjevačica Neda Parmać, bivša pjevačica i poduzetnica Lana Klingor Mihić, kantautorica i radijska voditeljica Lu Jakelić i stand-up komičarka Marina Orsag.

 | Autor: Instagram/tlzphr Instagram/tlzphr

 | Autor: Instagram/tlzphr Instagram/tlzphr

Međutim, osim novih kandidata brojne su i druge novosti vezane za 13 novih epizoda ovog popularnog formata show-a. Osim novih kandidata, nov je i studio, ali i nova postava žirija kao i novi voditelji. Nastupe kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, a voditeljska palica ovog puta odlazi u ruke Maje Šuput i Frane Ridjana

Možda vas zanima Maja Šuput ponovno nas je iznenadila. Nikad je nismo vidjeli u ovoj ulozi! Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iiiiiii što kažete na nove voditelje? 😊😍 #tlzphr #tlzp #NovaTV @majasuput @thefranor

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzphr) on

Voditelji i članovi žirija sami su se prepustili rukama stručnjaka te prošli proces transformacije, a sve kako bi snimili spot za šestu sezonu showa Nove TV. Tako je nekadašnji voditelj, a sada  član četveročlanog žirija Igor Mešin utjelovio legendarnog Johna Lennona, dok je Nives Celzijus izvrsno oživjela lik ikone Marilyn Monroe. Goran Navojec besprijekorno je ‘skinuo’ Elvisa Presleya dok je Frano Ridjan suvereno ovladao transformacijom u Freddieja Mercuryja. 

anketa | Autor: miss7 miss7

Indiri Levak odlično je ‘leglo’ prerušavanje u Tinu Turner dok je Maja Šuput osvojila u izdanju u kojem je na trenutak odglumila legendarnu Amy Winehouse. Kako su izgledale njihove nove uloge, možete pogledati u spotu koji najavljuje novu sezonu emisije Tvoje lice zvuči poznato

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.  

 

Photo: None

Komentari 0