Stars

Modni odabir prve dame Jill Biden šokirao društvene mreže: "Ovo nije primjereno za njezine godine!"

  • Modni odabir američke prve dame Jill Biden izazvao je neočekivanu, ali žustru raspravu na društvenim mrežama
  • Mahom negativne komentare prikupila je zbog svoje odluke da crnu modnu kombinaciju upotpuni mrežastim najlonkama
  • Mnogi smatraju kako one nisu prikladne za njezinu dob te su predstavljenu odjevnu kombinaciju usporedili s kostimima za Noć vještica

Tko bi rekao da će jedne najlonke proizvesti tako žustru raspravu na društvenim mrežama! Upravo je to scenarij koji se odvio nakon što su fotografi američku prvu damu Jill Biden snimili u modnoj kombinaciji koju su mnogi proglasili neprimjerenom za ženu njezinih godina. Naime, 69-godišnjakinja je odlučila 'all black' odjevnu kombinaciju začiniti mrežastim čarapama, a upravo su one postale predmetom spoticanja.

Možda vas zanima Jill Biden ima odličan modni ukus. Što misliš, koliko prva dama SAD-a troši na odjeću? Rubrika Moda Moda

Noć vještica, Madonnin kostim, treš...

Društvene mreže su kratkom roku preplavili mahom negativni komentari na račun ovog modnog odabira aktualne prve dame SAD-a. "Mislim da su Jill zbunjeni praznici. Sigurno misli da je Noć vještica. Koliko joj je 70? U svakom slučaju, prestara za mrežaste čarape", " Za samo 29.99 dolara mogla je svom kostimu za Noć vještica dodati i metlu", "Madonna je zvala, želi stvari iz svog ormara natrag", "Ovo je možda skupo, ali izgleda neukusno. Sramota za prvu damu", bili su samo neki od negativnih komentara koji su se mogli pročitati na Twitteru.

Ove dame u osmom i devetom desetljeću života zrače vitalnošću i ljepotom - otkrile su kako im to uspijeva

Pojedini korisnici društvenih mreža su stali u obranu gospođe Biden, a dobila je pohvale i za sjajnu liniju. "Da ja imam ovakve noge i ja bi nosila mrežaste čarape u šezdesetima", prokomentirala je jedna korisnica Twittera, dok je druga dodala: "To su samo čarape, pređite više preko ove teme".

Možda vas zanima Goodbye Melania! Za rastanak od prve dame SAD-a prisjetili smo se najkontroverznijih modnih izdanja Rubrika Moda Moda

Jill vs. Melania

Naravno, nisu nedostajale ni usporedbe s prethodnicom pa je cijela modna rasprava dobila i politički predznak. "Prva dama je prestara da bi nosila mrežaste čarape. Melaniji bi bolje stajale", "Cijeli ovaj outfit je potpuni promašaj. Nitko više ne obraća pažnju na prvu damu. Svi i dalje spominju samo Melaniju", "Nedostaje mi Melanija, to je žena sa stilom. Ovo je samo treš", neki su od komentara koji su se mogli naći na ovu temu.

A što ti misliš, je li Jill Biden pogriješila odabirom mrežastih čarapa ili njihovo nošenje ne trebamo vezati uz određenu dob?

Photo: Shutterstock

Komentari 0