Moda

Jill Biden ima odličan modni ukus. Što misliš, koliko prva dama SAD-a troši na odjeću?

  • U Americi su nakon izbora sve oči uprte u novog predsjednika, ali i u Jill Biden, novu prvu damu SAD-a.
  • Supruga predsjednika Joea Bidena od sada radi dva posla: prva je dama te profesor engleskog jezika. 
  • Ostvarena prva dama ne samo da ima prilično jak životopis, već ima i besprijekoran modni ukus.

Jill Biden, osim što je vrlo uspješna žena, ima i odličan modni ukus. Do sada je imala tendenciju prema američkim dizajnerima u usponu koji cijene održivost jednako kao i stil. Čini se da je njezin stil klasičan i ženstven, a može se primijetiti i da voli boje. S obzirom na to da su sve oči bile uprte u Jill Biden, pogledaj koliko zapravo košta ovaj besprijekoran izgled.

Jill Biden proslavila je pobjedu svog supruga u skupocjenoj haljini Oscara de la Rente

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TVI24 (@tvi24)

U studenom 2020. Jill Biden pojavila se zajedno sa svojim suprugom na predizbornom govoru Joea Bidena u studenom, noseći asimetričnu tamnoplavu cvjetnu haljinu. Dizajnirao ju je poznati Oscar de la Renta, omiljen kod bivših prvih dama poput Jackie Kennedy i Michelle Obame. Haljina je koštala 5.690 dolara, odnosno nešto više od 35.000 kuna. Nakon što se pojavila u toj haljini, ista je odmah bila rasprodana.

Upoznaj Jill Biden: Obožava smicalice, prosidbu je odbila nekoliko puta i ne namjerava se odreći vlastitog posla

Ljubičasta odjeća Jill Biden, koju je nosila dan prije inauguracije, koštala je oko 6.000 dolara odnosno više od 37.000 kuna

Dan prije predsjedničke inauguracije 2021. godine, Jill Biden odjenula se od glave do pete u ljubičastu boju. Haljina njujorškog dizajnera Jonathana Cohena stajala je 2.295 dolara (oko 15.000 kuna). Kaput iste boje iznosio je 3.895 dolara (24.000 kuna). Oba djela su iz dizajnerske kolekcije jesen / zima 2021. godine i tada nisu bila dostupna javnosti. Maska za lice iznosila je 90 dolara što je oko 568 kuna.

Možda vas zanima Modni dvoboj prvih dama: Melania se oprostila u crnini, Jill zabljesnula u upečatljivoj plavoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

Na predsjedničkoj inauguraciju supruga, blistala je u tirkiznoj Markarian haljini i kaputu s odgovarajućim dodacima

Za predsjedničku inauguraciju supruga, prva dama Jill Biden odabrala je elegantnu haljinu, s izrezom koji je uokviren biserima i Swarovski kristalima i kaputom ukrašen suptilnim, ali blistavim Swarovski kristalima. Odjeću je dizajnirao Markarian, trendovska linija sa sjedištem u New Yorku, koju vodi Alexandra O'Neill. Iako O'Neill nije podijelila troškove odjeće, kritičari su primijetili da Markarian dizajni počinju s 995 dolara (oko 6 000 kn). 

Modni dvoboj prvih dama: Melania se oprostila u crnini, Jill zabljesnula u upečatljivoj plavoj kombinaciji

Nakon inauguracije Jill Biden nosila je naušnice od safira i dijamanata u iznosu od 8.750 dolara što je više od 55.000 kuna

Za večernji koncert "Proslava Amerike", kojeg je nakon predsjedničke inauguracije priredio glumac Tom Hanks, prva dama presvukla se u haljinu, kaput i složene rukavice boje slonovače dizajnerice Gabriele Hearst. Kada je riječ o nakitu, prva dama nije štedjela s obzirom da cvjetne naušnice od safirnih i dijamantnih cvjetnih ukrasa, marke Ruchi New York, iznose od 8.750 dolara što je više od 55.000 kuna.

Jill Biden poslala je jasnu poruku s čizmama Stuart Weitzman preko koljena

Crne čizme Stuart Weitzman od 695 dolara ili 4390 kuna doslovno su poslale poruku glasačima, a riječ "GLASAJ" ispisana je na boku svake čizme. Jill Biden ih je nosila na primarnim izborima u državi Delaware, ali i dok je prisustvovala drugim događanjima u kampanji.

Jill Biden viđena je u ovoj haljini više puta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Prva dama očito voli ovu haljinu jer ju je nosila više puta prije samih predsjedničkih izbora 2020. Zelena svilena haljina dugih rukava, ukrašena rubnim detaljima i izrađena od održivih materijala bila je dio kolekcije za jesen 2017. godine. Cijena haljine iznosila je 1.795 dolara (oko 11.400 kuna).

Prva dama voli cvjetne haljine Dolce&Gabbana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Proljetno plava cvjetna haljina prve dame iznosila je 2.195 dolara odnosno oko 14.000 kuna. Svom je izgled dodala i mješavinu bisera i narukvica s perlicama, a haljinu je uparila s štiklama Jimmy Choo od 995 dolara (6.300 kn). 

Photo: Shutterstock

Komentari 0