Stars

Michelle Pfeiffer više nije plavuša, iznenadila je drastičnom promjenom frizure

  • Michelle Pfeiffer u desetljećima dugoj filmskoj karijeri uglavnom je vjerna plavoj kosi
  • Svoje fanove sasvim je ostavila zatečenima kada je objavila fotografiju s crvenom kosom
  • Brzo je objasnila o čemu je riječ i na osnovu toga dobila mnoštvo komplimenata

Jedan od zaštitnih znakova Michelle Pfeiffer sigurno je plava kosa koju je kroz desetljeća glumačke karijere diskretno mijenjala, tek bi je ponekad prošarala svijetlosmeđim pramenovima. Upravo zato, njezini fanovi ostali su iznenađeni kada je na svome profilu glumica objavila fotografiju sa sasvim drugačijim imidžem. Vatrenocrvena boja kose te frizura popularne 'zavjesa šiške' uz jarki crveni ruž uistinu je prizor kakvom se ne bi nadali od Michelle. No, 62- godišnja glumica je, kako ne bi bilo zabune, ipak pojasnila o čemu se radi.  

Možda vas zanima Zaviri u novi, ludo luksuzan dom Michelle Pfeiffer - kupaonica joj je posebno čarobna Rubrika Stars Stars

''Postajem Frances Price. Makeup mi je radila Valli O’Reilly, a frizuru Carol Hemming’, navela je glumica ispod objavljenje fotografije.

Zapravo se radi o novom filmu, komediji French Exit u režiji Azazela Jacobsa a koja je snimljena prema istoimenom romanu Patricka deWitta, koji je također napisao scenarij. Michell ćemo gledati u ulozi pripadnice visokog njujorškog društva s Manhattana koja se odlučila preseliti sa sinom u Pariz. Premijera filma koja se trebala dogoditi u listopadu ove godine, no zbog pandemije je zakazana za veljaču 2021

Kritičari se već slažu kako će to biti jedna od upečatljivijih uloga poznate glumice  koja će na publiku ostaviti snažan dojam lika. 

Njezini pratitelji na Instagramu istaknuli su kako Michelle izgleda upravo onako kako su zamišljali dok su čitali djelo prema kojem se snima film, a nisu propustili komentirati i sjajan izgled glumice koja se zagazila u sedmo desetljeće života. 

Možda vas zanima Istraživanje potvrdilo što bi trebali činiti da se tijelo lakše bori protiv respiratornih bolesti Rubrika Life&style Life&style

Glumica koja je u jednom od intervjua stranim medijima priznala da se o svom izgledu ozbiljnije počela brinuti tek nakon 40. godine u braku je s Davidom E. Kellyjem od 1993. godine. Njezin suprug mnogima je poznat kao tvorac serija ‘Ally McBeal’, a adaptirao je i 'Velike male laži' iz istoimenog romana Liane Moriarty. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again ... prikaži još!
  • manfred

    ostarila puno