Stars

Zaviri u novi, ludo luksuzan dom Michelle Pfeiffer - kupaonica joj je posebno čarobna

  • Novi dom slavnog para Michelle Pfeiffer i Davida E. Kelleyja smjestio se u elitnoj četvrti Los Angelesa
  • Vrijednost vile iznosi 22 milijuna dolara, a djelo je proslavljenog arhitekta
  • U novom domu slavni par moći će uživati u mnoštvo sadržaja na gotovo 1000 kvadratnih metara

U profinjen ukus glumice Michelle Pfeiffer davno smo se uvjerili zato nas nije niti iznenadio odabir njezinog novog doma kojeg je kupila sa suprugom producentom Davidom E. Kelleyjem u ekskluzivnoj četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu. I ništa nije sasvim obično u vezi ove vile vrijedne 22 milijuna dolara (gotovo 150 milijuna kuna).

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Unutrašnjost koja dosad nije predstavljena javnosti ranije je prodavana za 25 milijuna dolara (gotovo 170 milijuna kuna), a sastoji se od šest spavaćih soba i 11 kupaonica koje se prostiru na gotovo 1000 kvadratnih metara. Djelo je proslavljenog arhitekta Stevea Giannettija, koja je poznat po svom modernom akcentu na klasičan stil.

 | Autor:

Možda vas zanima Novi dom Harryja i Meghan? Pogledaj unutrašnjost impresivne vile u Los Angelesu za koju su se ozbiljno 'zapalili' Rubrika Stars Stars

Kako se radi o privatnoj prodaji, detalji o ovoj vili nisu sasvim poznati. Interijer se sastoji od nenametljivih svijetlih drvenih podova uz mnoštvo svjetla koja prodire kroz velike prozore i koje u mnogim dijelovima vode prema uređenoj okućnici.

 | Autor: Prostrana za pripremu jela i zabavu, kuhinja je otvorenog tipa s mramornim otokom te pomoćnim otokom koji ujedno služi kao bar.

Možda vas zanima Želiš jednom zauvijek dobro organizirati svoju kuhinju? Onda primijeni ovih 5 pravila Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Na nižoj razini vile smjestio se vinski podrum te teretana kako bi supružnici mogli uživati u zdravim i opuštajućim trenucima.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Imanje je dovoljno veliko za prostran i uređeni vrt, bazen, ali i četiri garaže.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Slavni par koji je u bračnu luku uplovio 1993. i imaju dvoje djece tako je za novi dom izabrao ukusnu klasiku s modernim pomakom, a susjedi će im biti poznati poput Larry Davida, Jessice Capshaw, Bena Afflecka i Kevina Feigea.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.


 
Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!