Stars

Melania Trump se u Indiji pojavila u neobičnom kombinezonu: "Pa to je karate odijelo!"

  • Američka Prva dama svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove pozornost svojim odjevnim kombinacijama
  • Sa suprugom Donaldom posjetila je Indiju, a odjenula je bijeli kombinezon s remenom napravljenim od svilenog, drevnog tekstila
  • Twitteraši su jedva dočekali te su njezinu kombinaciju prozvali karate odijelom

Američki predsjednik Donald Trump i supruga Melania (49) u  36- satnom su posjetu Indiji, a društvom im prave Donaldova kćer Ivanka i suprug Jared Kushner. No, više od političke strane ovog posjeta, mnogima je upala u oči kombinacija koju je Prva dama odjenula za svoj prvi posjet ovoj zemlji na jugu Azije. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Melania Trump nosi suknju od 52 tisuće kuna koju je još i prekrojila. Je li se trud (a i silan novac) isplatio? Rubrika Moda Moda

Odmah po slijetanju mogli smo primijetiti bijeli kombinezon dugih rukava koji je u struku imao zanimljiv detalj vezan za Indiju. Naime, zeleni pojas sa zlatnim nitima izrezan je iz indijskog tekstila koji datira s početak 20. stoljeća. Kombinezonom, koji je napravljen isključivo za Melaniju, pohvalila se i modna kuća Atelier Caito, a dizajn potpisuje kreativni direktor Herve Pierre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herve Pierre Creative Director (@herve_pierre_creative_director) on

Iako su mnogi ostali oduševljeni ovim izdanjem, to ipak nije slučaj kod korisnika Twittera, a neki od njih su išli toliko daleko da su ga usporedili s karate odijelom. 

Također, jedan od komentara je bio kako je Melania čula za napadne Indijske muškarce pa se u karate outfitu spremila za obranu.

A jedna korisnica joj je čak i čestitala na osvojenom zelenom pojasu u karateu. 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0