Moda

Melania Trump nosi suknju od 52 tisuće kuna koju je još i prekrojila. Je li se trud (a i silan novac) isplatio?

  • Prva dama Amerike još je jednom uspješno privukla pažnju svjetske javnosti svojim hrabrim modnim odabirom
  • Melania Trump je za predsjednički prijem odjenula pencil suknju zmijskog uzorka čija cijena prelazi 52 tisuće kuna
  • Ipak, nije bila zadovoljna originalnim dizajnom koji potpisuje modna kuća Salvatore Ferragamo te je suknju dala prekrojiti

Melania Trump pojavila se u srijedu na predsjedničkom prijemu održanom u Bijeloj kući u modnoj kombinaciji koja je izazvala niz reakcija. Za susret s ekvadorskim predsjednikom Leninom Morenom i njegovom suprugom Rocio, 49-godišnjakinja je odjenula pencil suknju zmijskog uzorka i bijeli pulover na koje je preko ramena prebacila mint kaput.

Odjevnu kombinaciju upotpunila je ružičastim salonkama od baršuna.

 | Autor: Profimedia/PR Profimedia/PR

Možda vas zanima Ova je kombinacija nekada bila modni prekršaj, a sada je apsolutni hit! Rubrika Moda Moda

Naravno, najviše pažnje privukla je upravo suknja čiji dizajn potpisuje talijanska kuća Salvatore Ferragamo, a čija cijena, prema modnoj platformi Moda Operandi, izvorno iznosi nešto više od 52 tisuće kuna. Zanimljivo, Melania ipak nije bila zadovoljna originalnim dizajnom te je suknju dala prekrojiti tako što je uklonila donji voluminozni dio izveden u ružičastoj svili. I sudeći prema komentarima na društvenim mrežama bio je to pun pogodak jer njezine duge nisu prošle nezamijećeno. Ipak, bilo je i onih koji su smatrali kako je ovoga puta pretjerala s umjetnim tenom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima S mašnom, kopčom, u boji: mokasinke se vraćaju na velika vrata, pogledaj nove modele iz trgovina Rubrika Moda Moda

Prvu damu Amerike nebrojeno puta do sada u javnosti imali priliku vidjeti s kaputom koji je tek lagano prebačen preko ramena. Štoviše, upravo je ova gesta postala njezin zaštitni znak. Na društvenim mrežama su se svojevremeno pojavile teorije kako ona to radi kako bi spriječila supruga da je primi za ruku.

anketa | Autor: miss7 miss7

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0