Moda

Zarina crvena kožna torba podsjetila nas je što znači ljubav na prvi pogled

  • Kožna torba izvrsna je investicija koja može godinama poslužiti kao izvrsni bost svakoj kombinaciji
  • Već na prvi pogled zaljubili smo se u crvenu vrećastu Zarinu torbu  
  • Posebno nam je zanimljiv dizajn torbe s naborima na vrhu koji se reguliraju vezicama

Kada biramo torbu dosta pozornosti pridajemo njezinoj veličini kako bismo u nju mogli utrpati sve svoje dnevne potrepštine. Međutim, dobro znamo da torbe nisu samo zgodni prijenosnici već preuzimaju važnu ulogu modnog dodatka. Zato ih biramo pomno, moraju nas oduševiti i izvrsno se uklapati u našu garderobu

Možda vas zanima Mango torba od 249 kuna neodoljivo podsjeća na Diorovu koju vole mnoge naše slavne cure Rubrika Moda Moda

Znali smo da su potonji kriteriji ispunjeni čim smo ugledali prekrasnu crvenu kožnu torbu iz Zare!

 | Autor: Ljubav na prvi pogled još je još intenzivnija kada smo zaključili da ova torba predstavlja dugovječan komad u garderobi oko koje se mogu slagati izvrsne modne priče, a i sama torba se može zahvaljujući podešavanju vezica poprimati različite oblike.  

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA

Napravljena od kože u crvenoj zagasitoj boji, Zarina torba odlična je investicija koja uz pravilnu njegu može potrajati godinama, a za to vrijeme bit će izvrsna nadopuna dnevnim stylinzima posebno ako je potrebno dati onaj ekstra kick kombinaciji. U nedostatku inspiracije za outfit, uz ovakvu torbu i crveni ruž izgledat ćeš sjajno i biti spremna za bilo kakav dnevni izazov. 

 | Autor: Zara Zara

Uz odličnu boju, jako nam se sviđa vrećasti dizajn s naborima na vrhu koji se mogu regulirati s vezicama. Vrlo zgodno poslužit će i džepić unutar podstave kako bi sitnije stvari bile na dohvat ruke.

Možda vas zanima Isplati se! 4 koraka uz koje će tvoja stara kožna torba biti kao nova Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Cijena ove torbe iznosi 599,90 kuna, a mi mislimo da je izvrsna investicija koja godinama može izvlačiti osmjeh na lice. 

anketa | Autor: miss7 miss7

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0