Moda

Ova je kombinacija nekada bila modni prekršaj, a sada je apsolutni hit!

  • Posljednjih je godina u industriji mode naglasak stavljen na pomirivanju različitosti, što se odrazilo i na nakit
  • Trend koji će obilježiti ovu sezonu zasigurno je kombinacija srebrnih i zlatnih komada nakita na različite i maštovite načine, koje donosimo u nastavku
  • Nijedna žena ne može odoljeti dobrom komadu nakita, što zna i Argentum, koji ti u sklopu nagradnog natječaja daruje vrijedan dar povodom Valentinova

Moda se mijenja, trendovi prolaze, ali nakit ostaje vječno. Upravo je zbog toga omiljeni modni dodatak pripadnicama ljepšeg spola. Osim što ima trajnu vrijednost, pomno odabran nakit odražava stil modernih žena i podiže im samopouzdanje. Zahvaljujući svojoj eleganciji i profinjenosti, idealan je modni začin u svakom outfitu. No iako je vječan, ide u korak s vremenom i prilagođava se najnovijim modnim trendovima.

 | Autor: miss7/Mirna Marić miss7/Mirna Marić

Posljednjih je godina u industriji mode naglasak stavljen na pomirivanju različitosti, odnosno njihovoj harmoniji, što se odrazilo i na kombiniranje nakita. Ljubiteljice mode ovaj su trend oduševljeno prihvatile jer modna ograničenja mogu biti uistinu sputavajuća u stilskom izražavanju. A i pravila su tu da se krše. Pa zašto onda ne bismo mogle kombinirati zlatni i srebrni nakit?

Istini za volju, ova je kombinacija nekad bila modni prekršaj. Djevojke su čak (ne tako davno) mislile da će im kombinacija zlatnog i srebrnog nakita donijeti nesreću. Ali vrijeme praznovjerja je prošlo i sad je na redu podizanje stila na višu razinu. U centru je pažnje nakit koji odiše minimalističkom estetikom, ali istodobno i dojmljivošću. Zbog toga su zlato i srebro u kombinaciji idealan spoj koji nikako neće proći nezamijećeno.

Poželjno je istaknuti i kako je sve popularniji srebrni nakit s pozlatom, koji je cjenovno puno pristupačniji, a daje jednak efekt. Kako smo okružene mnogobrojnim različitim komadima i izbora nam ne nedostaje, lako je pretjerati s kombiniranjem različitog nakita. Zato predlažemo da se fokusiraš na jednu skupinu - prstenje, narukvice ili lančiće, a uz svaku od spomenutih grupacija možeš lako uklopiti i naušnice, bez kojih se mnoge žene, kako kažu, osjećaju "golo". 

 | Autor: miss7/Mirna Marić miss7/Mirna Marić

U nastavku donosimo tri odlična prijedloga zlatno-srebrnih kombinacija: 

Lančići u zlatno-srebrnoj kombinaciji

Kad je riječ o nakitu, i ove su sezone u fokusu nizovi lančića. Trend je to koji ostavlja tako ležeran dojam i djeluje kao da ga se lako može kopirati. Ipak, postoje male zamke i prilikom kombiniranja treba pripaziti na nekoliko "sitnica".  Za početak, kako bi ovaj spoj djelovao skladno, poželjno je izabrati lančiće koji su jednako ili slično pleteni. Kod kombiniranja lančića s privjescima potrebno je pripaziti da lanci budu različitih dužina kako bi se svaki privjesak mogao istaknuti na vratu. Što se tiče kombinacije boja, ovo je idealan niz u kojemu se može poigrati srebrnim i pozlaćenim nakitom

 | Autor: miss7/Mirna Marić miss7/Mirna Marić

Narukvica do narukvice

Dovoljna je i samo jedna narukvica kako bi brzinski upotpunila styling, ali nekoliko njih u nizu dat će poseban šarm cijeloj kombinaciji. Zaljubljenice u modu u posljednje su vrijeme naklonjene diskretnim i nenametljivim narukvicama, koje često nose u kombinaciji s jednostavnim ručnim satovima. Žene ne samo da pokazuju svoj karakter narukvicama koje nose, nego i razinu modnog znanja, odnosno poznavanja trendova. Samo one hrabre i odvažne usudit će se uskladiti zlatne i srebrne narukvice i zaokružiti ih u jedinstven modni dodatak vrijedan svake pohvale. 

 | Autor: miss7/Mirna Marić miss7/Mirna Marić

Prstenje u glavnoj ulozi

Bilo da je minimalistička ili upadljiva, u svakoj odjevnoj kombinaciji uvijek ima još malo mjesta za nekoliko neodoljivih komada nakita. Tad na scenu, uz naušnice, narukvice ili lančiće, nastupa prstenje, koje se nametnulo kao izrazito poželjan modni detalj. I dok je ponekad za postizanje "wow" efekta dovoljan samo jedan prsten, kombinacija nekoliko njih ostavlja mnogo atraktivniji i originalan dojam. Pregršt je različitih načina na koje se može kombinirati prstenje i iznova stvarati drugačiji izgled. Potrebno je samo nekoliko različitih komada prstenja u srebrnoj ili zlatnoj boji i igra slaganja može početi!

 | Autor: miss7/Mirna Marić miss7/Mirna Marić

Sudjeluj u nagradnom natječaju

Argentum te nagrađuje povodom Valentinova! Sve što trebaš napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje "Zašto se različitosti privlače? Navedi tri razloga!". Najkreativniji odgovor osvaja limitirani LOVE SET Argentum nakita. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 

Sretna dobitnica ovog prekrasnog seta je Dijana Krivačić. Čestitamo!

Pravila nagradnog natječaja. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7/Mirna Marić

Komentari 0