Stars

Meghan Markle postaje dizajnerica! Jedva čekamo njezinu prvu modnu kolekciju..

  • Meghan Markle uskoro će lansirati svoju modnu kolekciju!
  • Bit će to u suradnji s modnom kućom Marks & Spencer, a cijela priča ima i dobrotvorni karakter
  • Vojvotkinja od Sussexa u ulozi dizajnerice - već smišljamo kako bi izgledale njezine haljine...

Vojvotkinja od Sussexa najavila je još jednu posebnu modnu suradnju. Nakon što je uređivala rujansko izdanje britanskog Voguea, lijepa je Meghan Markle ušla u suradnju s kućom Marks and Spencer.

Planira lansirati posebnu kolekciju odjeće za posao koja ujedno pomaže i dobrotvornoj organizaciji pod nazivom Smart Work.

Organizacija pomaže nezaposlenim ženama da ponovno stanu na svoje noge i vrate se u sferu rada. Vojvotkinja se osim toga povezala i s modnim kućama John Lewis i Partneri, Jigsaw te s bliskom prijateljicom i dizajnericom Mishom Nonoo koja je navodno i povezala Meghan i princa Harryja.

Kolekcija odjeće bit će lansirana kasnije ove godine, a prodavat će se prema principu jedan za jedanTo znači da će za komad odjeće koji se kupi, jedan biti doniran u dobrotvorne svrhe. "To nam dopušta da postanemo dio priče drugih, podsjeća nas da smo u ovome zajedno", rekla je vojvotkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

S organizacijom Smart Work Meghan se povezala još u siječnju kad je bila i javno uključena u njihov rad i postala njohova "kraljveska pokroviteljica". Tijekom posjeta njihovom sjedištu pomogla je stilizirati jednu ženu za intervju za posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We have had the most incredible day and are so honoured by today’s announcement that HRH The Duchess of Sussex is our Royal Patron. One of our clients, Sarah met with The Duchess on the visit and said “It was such a beautiful experience. I love colour and they found clothes that really represented me. It made me feel like myself again. ” Ashwak, another Smart Works client said “I got so much confidence from talking to a coach and getting that hands-on advice. She told me I had everything there; it was just a matter of reminding myself”. The Duchess’s patronage will help to raise the profile of our 7 Smart Works centres across the UK. With her support, we are thrilled to be able to show how our service can change the course of a woman’s life. We hope The Duchess will continue to see the day to day activities at Smart Works, helping to dress and coach unemployed women for their job interviews. 📸@reuters @clodagh_mckenna

A post shared by Smart Works (@smartworkscharity) on

"Tu nije samo riječ o doniranju vlastite odjeće i tome da vidiš kamo će stići, to je zapravo sudjelovanje u pričama o uspjehu drugih žena", dodala je.

Možda vas zanima Kako bijela košulja i crna suknja mogu razvaliti na crvenom tepihu! Meghan oduševila crno-bijelom kombinacijom Rubrika Stars Stars

Vojvotkinja je već otprije obožavateljica britanskih high-street marki, poput Marks and Spencera, čije smo komade na lijepoj Meghan mogli vidjeti puno puta, osobito kad se tek preselila u Britaniju. Prošle je godine tako potaknula masovni shopping kad je nosila njihov džemper od oko 250 kuna, a kasnije i haljinu koja se, očekivano, rasprodala gotovo u trenu.

Možda vas zanima Svi kupuju ova 4 komada zbog Meghan Markle Rubrika Moda Moda

Ne čudi da se meghan odlučila na suradnju upravo s njima. Kuća je poznata po tome da ističe klasične i bezvremenske komade koji decentno i lijepo ističu žensku figuru, što predivna vojvotkinja obožava. Zato i u nadolazećoj kolekciji pod Meghaninom palicom očekujemo pencil suknje, hlače ravnog kroja, odijela i košulje koje odišu elegancijom.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0