Moda

Svi kupuju ova 4 komada zbog Meghan Markle

Modni stručnjaci već mjesecima pomno seciraju stil Meghan Markle i otkrili su kako najviše voli upravo ova četiri modna komada

Ne možemo dočekati subotu da napokon vidimo vjenčanicu Meghan Markle! Meghan je posljednjih nekoliko mjeseci razlog zašto su nam određeni trendovi postali toliko dragi, a i službene statistike pokazuju porast prodaje određenih dizajnerskih komada. Broj jedan na listi favorita buduće princeze definitivno je Gucci torbica koju je nosila prošlog mjeseca, čija je prodaja od tada do danas porasla za nevjerojatnih 214%. Klasičarka Meghan uvijek je elegantna i šik, a ovi komadi to i dokazuju!

Gucci torba

Gucci Dionysus nije samo favorit naših omiljenih blogerica i trendi cura, ni Meghan Markle nije joj mogla odoljeti. Nosila ju je i uz malu crnu haljinu, ali i uz casual kombinacije. Definitivno je jedan od komada kojem nije trebao dodatan marketing, ali od kada ju je Meghan prošetala prodaja joj je rapidno porasla!

 | Autor: Getty Images Getty Images Gucci Dionysus suede super mini bag, 5.240 kuna

Mackage kaput

Kada se Meghan pojavila u ovom bež kaputu - svi su poludjeli za njim! U rekordnom je roku rasprodan na službenoj stranici brenda te postao jednim od najtraženijih dizajnerskih komada sezone jesen/zima 2017. Meghan ga je više puta nosila uz različite kombinacije i svaki put je u jednakoj mjeri ostavio dojam! 

 | Autor: Getty Images Getty Images Mackage Mai Belted Wool Coat, 4.645 kuna

Možda vas zanima Pronašli smo povoljnu verziju haljine Meghan Markle Rubrika Moda Moda

Mulberry torba

Osim Gucci torbice, Meghan obožava i svoj Mulberry model na lancu! Ovaj klasični britanski brend već je niz godina favorit i u ormaru Kate Middleton, prema tome nas ni ne čudi da i Meghan stalno viđamo s Mulberry torbicom.

 

 | Autor: Getty Images Getty Images Mulberry Small Darley Bright Navy Cross Grain Leather, 4.615 kuna

Burberry kaput

Još jedan kaput koji je Meghan potpuno proslavila prošle godine! Burberryjev klasični karirani kaput oduvijek je bio jedan od ikoničkih komada, ali zbog Meghan se cijeli svijet iznova zaljubio u njega. S cijenom od gotovo 17.000 kuna ovaj nas kaput pomalo baca u očaj, ali definitivno nam je jasno zašto ga i buduća princeza toliko voli!

 | Autor: Getty Images Getty Images Burberry Tartan Double-faced Wool Cashmere Tailored Coat, 16.730 kuna

Photo: Getty Images

Komentari 0