Beauty

Lukavi trik kojim Meghan Markle postiže punije usne - preporučamo isprobati!

  • Ponekad za postizanje punijih usana moramo posegnuti za malom pomoći, a ona nam često dolazi u obliku olovke
  • Meghan Markle se koristi istim sredstvom, ali na malo drukčiji način
  • Kako bi izbjegla efekt neprirodno nacrtanih usnica, donosimo ti lukavi trik popularne vojvotkinje od Sussexa
Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

Ako se malo bolje zagledaš u neku od fotografija vojvotkinje od Sussexa, primjetit ćeš tri ključne komponente njezina lijepog izgleda: koža koja sjaji, bujna kosa i usne u prirodnim nijansama. Već znamo da je ljubiteljica matiranih nude ruževa, ali smo tek nakon pažljivijeg promatranja uočili još jedan briljantan as u rukavu, a tiče se iscrtavanja usana. 

 | Autor: Instagram/@meghanmarkleofficial Instagram/@meghanmarkleofficial

 

Možda vas zanima Iva Šarić oduševila make upom, evo kako ga možeš iskopirati Rubrika Beauty Beauty

Ova ti je tehnika već jako dobra poznata, ali Meghan to radi na način da bira nijansu olovke koja je gotovo identična njezinoj prirodnoj boji usana te nikad ne ocrtava cijele usnice. Na taj način izbjegava mogućnost da joj usne ispadnu neprirodne i u različitim nijansama, što je čest slučaj kod iscrtavanja olovkom. Ako želiš isprobati ovu tehniku, opremi se nijansom olovke koja je ista ili mrvicu tamnija od tvoje prirodne i iscrtaj usne tek nešto malo više od sredine gornje usnice. Dodaj još malo sjajila i to je to!

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0