Stars
Megan Fox je i službeno razvedena! Nakon deset godina braka supružnici su postigli konačnu nagodbu o okončanju braka

Megan Fox i Brian Austin Green su se i službeno razveli, evo kako su raspodijelili imovinu

  • Meghan Fox i Brian Austin Green gotovo godinu i pol nakon početka brakorazvodne parnice, službeno su postigli konačnu nagodbu o okončanju braka
  • Bivši supružnici bili su u braku gotovo 10 godina prije nego što su u svibnju 2020. najavili razvod
  • Kao glavni razlog naveli su nepremostive prepreke te su zatražili zajedničko skrbništvo nad sinovima

Megan Fox i Brian Austin Green napokon su postigli konačnu nagodbu u razvodu i sve što im sada treba je potpis suca, koji stiže vrlo brzo. Bivši supružnici su podnijeli pravne dokumente u kojima su navedeni neki od uvjeta nagodbe, a dogovorili su se o zajedničkom pravnom i fizičkom skrbništvu nad svoja tri dječaka. Bliski izvori kažu za TMZ da nije bilo predbračnog ugovora, a u Kaliforniji to znači da bi sve što su stekli tijekom njihovog 10-godišnjeg braka trebalo se dijeliti na pola. 

Megan Fox više nije crnka! Pratitelji je u komentarima mole da vrati staru boju kose

"Uvijek je bila iskrena prema meni. Uvijek sam bio iskren prema njoj. Imali smo nevjerojatnu vezu. Uvijek ću je voljeti. I znam da će ona uvijek voljeti mene", rekao je Green tijekom podcasta.

Možda vas zanima Potvrđeno je, rastaje se Meghan Fox, a znamo i tko je njezin novi odabranik Rubrika Stars Stars

Možda vas zanima Seksepil ju je stajao zdravlja: Megan Fox otkrila što je bio uzrok njenom psihičkom slomu Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, Megan i Brian su se zaručili 2006. godine, ali su shvatili kako su ubrzali s donošenjem odluke. Zaruke su zatim prekinuli 2009., ali su se godinu dana kasnije ponovno zaručili. Vjenčali su se na plaži u Mauiju 2010., a Megan je podnijela zahtjev za razvod 2015. godine, no papiri su povučeni 2019. da bi Megan je u studenom prošle godine ponovno podnijela zahtjev za razvod.

Možda vas zanima Nakon što je Meghan Fox priznala vezu s reperom, svi su iznenađeni izborom Briana Austina Greena Rubrika Stars Stars

U svakom slučaju, dobro je što su smislili kako zatvoriti ovo poglavlje svog života - jer je svaki od njih zasigurno okrenuo novu stranicu na ljubavnom planu. Kao što svi znaju, Megan je sada u vezi s reperom Machine Gun Kellyjem, a Green je ponovnu sreću pronašao s plesačicom Sharnom Burgess. No, obzirom na to koliko oboje izgledaju sretni sa svojim novim odabranicima, sigurni smo da su i više nego sretni da okončaju brakorazvodnu parnicu.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elijah887

    Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!