Stars

Seksepil ju je stajao zdravlja: Megan Fox otkrila što je bio uzrok njenom psihičkom slomu

  • Američka glumica Megan Fox posljednjih mjeseci nastoji se vratiti na filmsku scenu nakon godina izbivanja
  • Za njom je psihološka kriza čiji izvor vidi u horor komediji nastaloj 2009. godine zbog koje je zapala u "mračno mjesto"
  • Teško se nosila s komentarima javnosti i statusom "seks simbola", a utjehu je pronašla u majčnistvu

Glumica Megan Fox otkrila je kako joj je jedan film uvelike odredio karijeru u negativnom kontekstu. Riječ je o horror komediji "Tijelo lijepe Jennifer" nastaloj prije deset godina i čiji scenarij potpisuje scenaristica Diablo Cody, autorica proslavljenog filma "Juno". Tada 23-godišnja Megan dobila je priliku odigrati glavni lik mlade srednjoškolke Jennifer koja zbog opsjednutosti demonima ubija muške kolege iz razreda, dok ju najbolja prijateljica Anita nastoji u tome spriječiti.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Žene su nam otkrile: ''Bila sam ljubomorna na cure koje imaju lijepu i glatku kožu'' Rubrika Beauty Beauty

"Bila sam samo objekt"

Navodi kako je kroz karijeru često bila percipirana isključivo kao lijepo lice i atraktivna žena te tretirana kao objekt. Početke ovakvog tretmana vidi upravo u odnosu prema njoj nakon snimanja ovog horora. Percepcija njezinog lika i djela koja se javila u javnosti dovela je mladu zvijezdu do ruba  i uzrokovala psihološke probleme. "Nije to bio samo film, bio je to moj život. Svaki projekt na kojem sam radila i svaki producent s kojim sam radila. Za sve njih sam bila samo seksualni objekt." - otkrila je za Entertainment Tonight.

- Doživjela sam pravi nervni slom i dosegla točku u kojoj nisam po cijele dana htjela ništa raditi. Nisam željela biti viđena, fotografirana, hodati crvenim tepihom. Nisam željela biti u javnosti zbog straha i vjerovanja da će me ismijavati, popljuvati, da će se netko derati na mene ili da će me kamenovati samo zato što sam vani...zapala sam u mračno razdoblje nakon toga - kazala je.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Savršenstvo je samo privid

Na vrhuncu svoje slave Megan je u javnosti percipirana kao najljepša žena svijeta  i apsolutni seks simbol. Naizgled je sve izgledalo savršeno, no u sebi se borila sa stalnim pritiskom. Nije mogla pobjeći od etikete koja joj ne nametnuta te drži kako feministice tada nisu stale na njezinu stranu. - Govorila sam svima "Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu." - prisjetila se, "I svi su bili: Ma dobro, koga briga. To si i zaslužila. Svi su govorili samo o tome kako izgledam i kako se odijevam"

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima O životu legendarne Joan Collins snima se tv-serija! Koje će sve pikanterije iz prošlosti seks simbola prikazati? Rubrika Stars Stars

Spas pronašla  u obitelji

Glumica se zbog svega povukla iz javnosti i sporadično pojavljivala u manjim televizijskim projektima. Utjehu je pronašla u majčinstvu koje joj je pomoglo da pronađe "bolju verziju sebe". Podsjetimo, u braku s glumačkim kolegom Brianom Austinom Greenom dobila je tri sina - Noaha, Bodhya i Journeya. Ove godine najavila je povratak na velike ekrane te u 33-godini života nastoji obnoviti karijeru u novom svijetlu.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0